Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga da semnalul unitatii PDL

Blaga da semnalul unitatii PDL

scris de Ziua Veche
0 afisari

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că aceia care cred că „PDL a cedat lupta pentru a deveni prima forţă politică a României se înşeală”.


Vasile Blaga a făcut aceste declaraţii după ce preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Ţintean, a afirmat, în faţa delegaţilor la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud, că liberalii nu ar avea nimic împotrivă să se refacă dreapta românească, dar ar dori ca acest lucru să se întâmple sub conducerea lui Crin Antonescu.

„PDL nu are nevoie de aripa ocrotitoare a nimănui. Pentru unificarea dreptei, avem nevoie de parteneri loiali, care să nu ne mai dea afară de la guvernare, în 2007, de Florii, după ce am muncit împreună cu foşti miniştri, printre care şi Gheorghe Flutur. Şi noi am făcut greşeli. Noi nu avem nevoie de aripi protectoare din afara partidului, pentru că avem atât de multe aripi protectoare în interiorul partidului. Iată câte aripi protectoare avem la Bistriţa şi astfel de aripi protectoare mai avem la Suceava, la Arad şi la Bucureşti, peste tot. Avem peste 300.000 de aripi protectoare în interiorul nostru, iar cine crede că PDL a cedat lupta pentru a deveni prima forţă politică a României se înşeală”, a spus Blaga, citat de Mediafax.

Secretarul general al PDL a mai spus că partidul nu a încheiat un pact de susţinere cu PSD, ca liberalii, ca să îşi păstreze oamenii în funcţii-cheie.

Deputatul Ioan Oltean a fost reales, sâmbătă, preşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud, el asigurând fără întrerupere, din 1994, şefia filialei judeţene a PD, la acea vreme, şi ulterior a PDL.

„PSD nu susţine modernizarea României şi ne hărţuieşte. Uitaţi-vă cum trag de timp pentru ca legile de care are nevoie România astăzi să nu se aprobe, nici Legea educaţiei, nici Legea salarizării care pune ordine în rândurile bugetarilor şi nici Legea bugetului de stat. PSD doreşte tactica terenurilor pârjolite şi otrăvirea fântânilor ca să ajungă el la guvernare”, a afirmat Gheorghe Flutur, cu acelaşi prilej.

El a spus că, anul trecut, Victor Ponta încă era membru al Guvernului, iar acum critică „de mama focului” că nimic nu merge.

„Îmi permit să suspectez PSD şi socialiştii că au dorit să ţină România în subdezvoltare şi unele zone intenţionat în subdezvoltare, fiindcă de acolo şi-au tras voturile, şi uitaţi-vă la Moldova, pe care au mizat să o ţină în sărăcie. Noi trebuie să le spunem oamenilor că vrem modernizare şi vrem să aducem fonduri din afară şi pentru asta trebuie să te şi restructurezi şi trebuie să respecţi regulile casei în care ai intrat”, a mai spus Flutur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult