Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga despre Mǎnescu și situația de la Transporturi

Blaga despre Mǎnescu și situația de la Transporturi

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, luni, 26 august, că Ramona Mănescu „are destule calităţi, dar niciuna care să o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor”.

blaga

Blaga despre Mǎnescu și situația de la Transporturi

„Pe de o parte, vedem că PNL, aflat în derută, este condus de Ponta. Nici nu mai au curaj (liberalii – n.r.) să propună ei un ministru al Transporturilor. Taberele nu au ajuns la nicio înţelegere în PNL şi atunci lucrul ăsta l-a făcut domnul Ponta„, a apreciat Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Liderul PDL a mai adǎugat că românii s-au săturat de calificarea miniştrilor la locul de muncă. „Doamna Mănescu are destule calităţi, dar niciuna care s-o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor. Şi o să vedem din nou calificarea la locul de muncă. Românii sunt săturaţi de calificări ale miniştrilor la locul de muncă”, a mai spus Vasile Blaga, potrivit mediafax.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a apreciat că trebuie să se înceteze nominalizarea de „miniştri care se califică la locul de muncă”. „E momentul ca România să înceteze să mai nominalizeze miniştri care se califică la locul de muncă. Românii au plătit mult prea mult incompetenţa miniştrilor care nu au nicio legătură cu domeniul pe care sunt meniţi să-l păstorească. Ramona Mănescu, din păcate, nu face excepţie şi chiar cred că, cu cât este mai nepotrivită pentru această funcţie, cu atât va deveni ca politician mai mică şi mai hulită”, a spus Andreea Paul, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu, luni dimineaţă, propunerea de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat duminică agenţiei mediafax că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens. Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu au fost cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de duminică din BPN al PNL.

1 comentariu

CRINA 26-08-2013 - 20:59

DACA ACEST MINISTRU, NU FACE CURATENIE, E JALE… “Pentru fostul ministru,penalul Relu Fenechiu, managementul privat înseamna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu a continuat campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate… Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, va fi verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători , toate rentabile pentru companie . Totodată, inspectorii de concurenţă vor analiza şi modul de acordare a subvenţiei alocate anual de către Ministerul Transporturilor pentru operatorii privaţi de transport feroviar de persoane . Mai mult, Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult