Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga despre Ponta şi Antonescu: Îi leagă ciolanul

Blaga despre Ponta şi Antonescu: Îi leagă ciolanul

scris de A.H.
151 Afisari

Vasile Blaga a declarat, joi, că liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu vor rămâne împreună întrucât „îi leagă ciolanul”, iar „câinele nu pleacă de la abator”, el spunând că cei doi vor trebui „să plătească” deopotrivă pentru „toate promisiunile neonorate din campanie”.

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga s-a declarat, convins, joi, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că cei doi copreşedinţi ai USL Victor Ponta şi Crin Antonescu vor rămâne împreună, pe ambii legându-i „ciolanul„.

„Câinele nu pleacă de la abator. Ciolanul îi leagă, îi leagă funcţii cu nemiluita în deconcentrate, şi eu mă rog să-i ţină Dumnezeu împreună, pentru că împreună vor trebui să plătească pentru toate promisiunile neonorate din campanie”, afirmă Vasile Blaga.

Preşedintele PDL afirmă că USL a promis în campania electorală un milion de locuri de muncă, dar nu a reuşit să le menţină nici pe cele pe care le-a moştenit de la fosta guvernare.

Blaga spune că România a devenit campioană europeană doar la inflaţie şi la scăderea puterii de cumpărare, nu la facilităţi create investitorilor sau crearea de oportunităţi care să genereze noi locuri de muncă.

„Vorbeau de un milion de locuri de muncă în patru ani, regula de trei simplă ar fi trebuit să creeze deja peste 250.000 de locuri de muncă, pentru că guvernează de un an şi jumătate, dar ei nu sunt în stare să păstreze nici locurile de muncă pe care le-au moştenit. Suntem vicecampioni europeni la inflaţie şi campioni europeni la scăderea puterii de cumpărare a românilor. Toate astea sunt realizări, în ghilimele, ale unui Guvern care nu înţelege că trebuie să ia măsuri de impuls în economie şi în principal de scădere a fiscalităţii pentru că, din păcate, presiunea fiscală pe angajatorul român e cea mai mare din Europa” , a mai spus Vasile Blaga.

5 comentarii

UnUL 19-09-2013 - 22:06

Ne place sau nu Blaga, afirmaţia lui e incontestabilă.

BULA 20-09-2013 - 05:53

E si asta tot un kakat bagat in fel de fel de afaceri. Nu s-a vazut o miscare desteapta cand a fost la butoane. Asteapta sa-i vina randul la ciolan.

UnUL 20-09-2013 - 09:28

Aşa o fi, Bulă, nici mie nu-mi place prea tare Blaga. Dar eu vorbeam de afirmaţia lui, absolut exactă.

jan dinu 20-09-2013 - 06:38

Doresc reclame in ZIUA VECHE cu oamenii muncii ( minerii ) de la
Rosia MOntana ce lucreaza fericiti la GOLD CORPORATZION !
Daca se iintimpla ca se sisteaza – EXPLOATAREA – ei trebuie sa vina la
Bucuresti la Parlament ori in Piatza UniversitTII shi ortacii sa faca
ordine shi ascultare ! IN cel mai rau caz – daca nu se ajunge la o
intelegere EI sa propuna cuplului – ori tripletei ca o pot explata ei pentri EI..
– Ponta – Antonescu – Basescu – care sunt parsivi platiti prin
DOS cu aur masiv dupa cite khilograme are fiecare in carne shi oa$$e
din acele 300.000 de tone aur masiv .
Baska mineralele strategice alea sunt secrete …inca !
JD-USA

Camelian Propinatiu 20-09-2013 - 15:28

E ca o cianura pentru democratie rezultatul ca electoratul suspecteaza c-a pus botul la aur intreaga clasa politica si complicea ei intelectuala. Daca e cu poporul, premierul Ponta poate sta ideal 10 ani la guvern si inca 10 presedinte, dupa care va deveni mai atractiva intelepciunea dnei Elena Udrea, deoarece tocmai presedintele Basescu, la 18 august 2011, in declaratia de la Sulina privind renuntarea la suveranitate ca sa consolidam UE, a cerut si urgentarea Rosiei Montane, de unde si orientarea contra de azi a candidatului Antonescu: http://www.scribd.com/doc/79004558/Camelian-Propinatiu-Postromanismul

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult