Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Imaginea României, făcută pulbere de Ponta în străinătate

Blaga: Imaginea României, făcută pulbere de Ponta în străinătate

scris de A.B.
12 afisari

Vasile Blaga susţine că imaginea României în străinătate este făcută pulbere de actualul Executiv. 

blaga

foto: radioinfinit.ro

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, susţine că Băsescu i-a cerut Ecaterinei Andronescu să dea o declaraţie pe propria răspundere că nu a plagiat deoarece acesta nu doreşte să aibă probleme, pentru că imaginea României în străinătate este făcută pulbere de Executiv. „Eu cred că, în acest context politic în care acuzele de plagiat curg, nu ar mai vrea să aibă încă un ministru cu problemă, mai ales un ministru al învăţământului, vedeţi care a fost soarta tuturor până acum, inclusiv a domnului ministru Pop”, a spus Blaga. Înţeleg că este într-o situaţie chiar mai delicată decât a fost la momentul respectiv fostul nostru ministru al Muncii şi atunci nu doreşte să aibă probleme, pentru că oricum imaginea României în străinătate este făcută pulbere de Executiv , a completat liderul PDL pentru Mediafax.

5 comentarii

Mishu 02-07-2012 - 15:33

Blaga lansa atacuri si improsca cu noroi (impreuna cu Tismaneanu, Stefan Vlaston, Elena Udrea, Videanu, & Co) si cerea demisia lui Ponta imediat dupa numirea acestuia pe post de Prim-ministru. Ca doar de asta l-au numit, sau nu?

Blaga nu poate nega ca Presedintele Basescu impreuna cu politrucii partidului PDL (care controleaza aprox 90 % din mass media romaneasca, RL, TVR, Trustul Realitatea, Adevarul & Co) au participat si ei la pulverizarea imaginii Romaniei.

http://www.orange.ro/stiri/divertisment/comisia-de-etica-a-universitatii-oradea-nu-a-putut-stabili-daca-erica-mang-a-plagiat-41794

Liviu 02-07-2012 - 17:18

Mishulica, nu stiu cati ani ai dar stiu ca ai probleme mari de exprimare … Treaba cu timpurile si diatezele ai invatat-o sau nu ti-o mai amintesti ?!

Aapoi, a-i pune pe domnii Tismaneanu si Vlaston alaturi de Udrea si Videanu da dovada de rautate gratuita sau de executie de ordin !

Insa in ceea ce priveste „link”-ul, asta-i nu numai ordin dar si prostie crasa ! In primul si in primul rand Comisia aceea Nationala de etica care a trimis cazul la Oradea, la amicii si ei plagiatori ai d-lui Mang si ai sotiei lui, se descalifica din start. A face asa ceva este o porcarie pe care numai niste basinosi de „universitari” o poate face ! Eu sper totusi ca „concluzia” celor de la Oradea va fi atat de consultativa incat va fi aruncata la gunoi imediat si mai sper ca au apelat la aceasta solutie ca sa castige timp deoarece au multe cazuri de solutionat … Comisia Nationala de Etica are absolut toate mijloacele si toti specialistii „abilitati” sa recunoasca un plagiat ! Dar, asa cum spune si CTP, nu trebuie sa fii decat casnica cu 4 clase ca sa poti sa vezi ca lucrarile acelea sunt copiate. Iar japonezul saracu’ a scris si el ca l-au copiat ciobaneste ! Eu as propune ca profesorii aia de la Oradea sa fie pusi la locurile lor reale (de casnice !) iar acea „universitate” desfiintata in intregime, nu numai facultatea lui Mang …

Asadar, te rog eu sa mergi sa canti la alte mese si nu pe aici unde odata era un forum cu oameni de calitate, nu „dadatori” de link-uri de pe site-ul de telefonie mobila Orange, sectiunea „Stiri-DIVERTISMENT” !!!

digital 02-07-2012 - 17:30

””A face asa ceva este o porcarie pe care numai niste basinosi de “universitari” o poate face !”

O POT FACE nu O POATE FACE,că ei,bășinoșii ”e” mai mulți!!!!

deontolog băsist,ce să-i ceri!!!!

Mishu 02-07-2012 - 19:01

Stirea o poti gasi si pe Mediafax, chiar si pe Hotnews. Se stie (de la bun inceput) ca articolul cu pricina a fost postat de catre un necunoscut si salvat pe un server din Craiova. Dl Vlaston insa s-a prefacut ca nu stie… (ca doar sesizari se pot face si fara elemente probatorii serioase).

Pribeagul 02-07-2012 - 17:51

„pentru că imaginea României în străinătate este făcută pulbere de Executiv.”

Uite cine vorbeste! 🙂 , superbul exemplar al celor care au avut rolul principal in a ne aduce in aceasta situatie.

Grupul asta, al conducatorilor, n-au puterea sa-si recunoasca propriile greseli, propriile ticalosii. De ce oare?

Daca continua asa, nu ne putem astepta la sigurarea unei stari de normalitate in tara, se va continua din minciuna in minciuna, din abuz in abuz, din ticalosie in ticalosie.

Solutia? Sa-i aruncam pe toti la „cosul istoriei”, dupa ce-i punem sa plateasca pagubele, pentru ca dezastrul… nu poate fi platit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult