Blaga musca din nou

scris de Ziua Veche
4 afisari

Intrebat de reporteri ce parere are despre acuzatiile nemultumitilor din PD-L fata de “politica telefoanelor”, ministrul de interne Vasile Blaga a raspuns sec: “acestia sa se gandeasca cum au ajuns ei unde au ajuns”. Replica lui Blaga, venita la inceputul intalnirii PD-L de la Poiana Brasov de azi, se refera la europarlamentarii democrat-liberali care s-au aratat nemultumiti de modul in care se face politica in partid si au cerut o reforma. Cezar Preda s-a aratat mai ponderat si a spus ca un partid se schimba in fiecare zi, in functie de schimbarile din societate.

0 comentariu

CALUGARUL 22-02-2010 - 19:57

Monitorizari, ciini vagabonti, Diaconescu la DNA, Dumitrescu si ,,Alalalnt” pornesc o afacere media, Vanghelie e gata sa dea si sa ia capete-n gura, PSD-ul s-a transformat dintr-un partid organizat, rigid, beton, intr-o nunta tiganeasca din Plumbuita, lu’ Basescu i se rupe-n paishpe pentru cinci ani, Realitatea ne arata cracii lu’ Oana Stanca-n fiecare noapte la ,,Ora de foc”, unde s-a instalat de tot frigul. Ce se mai intimpla in Romania aia, domnule ? Diaconescu ? Monitorizat ? De cine si de ce ? Diaconescu n-are nici un chichirez in partid. El nici n-ar trebui sa fie in PSD. El ar trebui sa fie sufleor la T. National. E prea cuminte pentru politica. Cit despre jurnalistii romani ? Isi fac si ei treaba cum pot. De unde materiale ? Ce le ofera politicul ca material de lucru ? Flegme, mistouri, capete in gura, vrajitoare si vrajitorii, blonde pe toace la Parlament, somnambuli la tribune, jnapani la DNA, fosti revolutionari calare pe pustoaice ? Mai e cineva intreg la minte in tara aia ? Eu cred ca noua, romanilor, libertatea ne va distruge ca natie. Nu ne trebuie, domnule. Suntem nascuti sa ni se ordone, sa ni se spuna ce si cum avem de facut, cit ni se paermite si cit nu. Suntem facuti sa suferim si sa fim incalecati. Daca planeta noastra se va transforma vreodata intr-o gaura neagra (si fara par !), sunt sigur ca acest cataclism va incepe din Colentina ! :-)))

Apollo 22-02-2010 - 22:23

Adina esti fata desteapta nu are rost sa te pierzi in argumente si analize – nu ti-au iesit niciodata – notorietatea iti vine insa din faptul ca spui doar adevarul. Legat de dl Diaconescu, ar trebui putin dat timpul inapoi… din timpul cand era candidat la primarie impotriva lui Blaga si Oprescu… atunci PSD-ul l-a sacrificat tocmai pentru ca castigase prea mult simpatia electorilor… si devenea un pericol pentru Geoana.
Poate unora le va starni rasul ipoteza ca la urmatoarele alegeri prezidentiale dl Diaconescu sa fie sustinut de PD-L… in lupta cu Crin si… Nastase.

Argumentul (cooptarea in echipa), ca baza, sta in celebra vizita dintre Blaga si Diaconescu de la Casa „Roma” in timpul campaniei electorale pentru primaria Bucuresti… in rest doar petarde de fum.

superman 23-02-2010 - 06:25

tara asta a luat-o razna…mai sus, articol realist! ziar vechi, dar bun!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult