Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Nu se caută premier. Băsescu nu a fost la întâlnirile liderilor PDL

Blaga: Nu se caută premier. Băsescu nu a fost la întâlnirile liderilor PDL

scris de R. C.P.
1 afisari

Vasile Blaga a declarat luni seara, la TVR, că nu are vreo informaţie potrivit căreia guvernatorului BNR Mugur Isărescu i s-ar fi propus funcţia de premier.

Traian Basescu si Vasile Blaga au cam stricat prieteniaPremier este Emil Boc. Deci nu am o astfel de informaţie”, a spus Vasile Blaga.  Secretarul general al PDL a  recunoscut că nu are nicio informaţie conform căreia se caută un înlocuitor pentru premierul Emil Boc.

„Noi avem un Guvern al coaliţiei condus de Emil Boc„, a subliniat politicianul, care a adăugat că, pentru a se căuta un înlocuitor, ar trebui ca Emil Boc să-şi fi dat demisia, ori nu este aceasta situaţia.

Vasile Blaga a confirmat informaţiile potrivit cărora liderii PDL au avut mai multe întâlniri duminică şi luni, însă a precizat că preşedintele Traian Băsescu NU a participat la aceste şedinţe

Blaga a subliniat că liderii PDL au avut trei întâlniri cu premierul Emil Boc – una duminică seara, una luni la prânz şi una luni seara, dar la niciuna nu a participat şeful statului. Vasile Blaga a precizat că la aceste întâlniri premierul Emil Boc a prezentat situaţia economico-socială a ţării.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult