Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Nu vor mai fi plecări din PDL, ci invers, din USL

Blaga: Nu vor mai fi plecări din PDL, ci invers, din USL

scris de A.B.
4 afisari

Liderul PDL, Vasile Blaga, atenţionează că în următorea perioada se întoarce roata. Nu vor mai fi plecări semnificative din PDL, vor fi plecări inverse, din USL.

vasile blaga

foto: inpolitics.ro

Vasile Blaga linişteşte electoratul, anunţând că nu vor mai avea loc plecări semnificative ale unor membri democrat-liberali, ci, dimpotrivă, în zilele următoare vor apărea plecări inverse, din USL.

 „Nu, eu nu cred că vor mai fi plecări să zic aşa semnificative”, a spus Blaga pentru Mediafax. El a adăugat că lui personal îi pare rău de fiecare coleg care părăseşte partidul.

 Blaga a refuzat să indice numele sau nivelul funcţiilor celor care vor pleca din tabăra opoziţiei. „Sunt şi plecări inverse, nu vă faceţi probleme. Şi o să vedeţi în zilele următoare pentru că nu este uşor să gestionezi nici acest conglomerat USL. Nu o să dau niciodată nume, o să vedeţi la momentul potrivit”, a spus liderul PDL.

1 comentariu

digital 04-04-2012 - 14:55

corect!…nesemnificative,nu vor mai fi câte 38 de primari,ci doar câte opt…zece…12…astea nu sunt semnificative….nu-i așa,Jabdah?!
ui la fața ăstuia,ce vă spune mutra lui?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult