Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: O parte din demisionarii conducerii PDL pot fi din nou aleşi

Blaga: O parte din demisionarii conducerii PDL pot fi din nou aleşi

scris de A.B.
5 afisari

Vasile Blaga crede că foarte mulţi din conducerea demisionară a PDL ar trebui să candideze din nou, el dându-l ca exemplu pe Gheorghe Flutur, care, în opinia sa, trebuie să facă parte din conducerea partidului.

blagaFoarte mulţi dintre cei care au demisionat din vechea conducere a partidului, ar tebui să mai candideze, a declarat Vasile Blaga. „Aici nu este vorba de unii colegi care au câştigat alegerile, dar şi colegi care au pierdut alegerile, dar cu nişte scoruri foaret ridicate”, a spus Blaga, dându-l ca exemplu pe Gheorghe Flutur. „N-a câştigat Consiliul Judeţean, aş spune eu, nu din motive imputabile lui, pentru că a schimbat efectiv faţa Bucovinei. Un astfel de coleg trebuie să facă parte din conducerea partidului”, a explicat Vasile Blaga pentru Realitatea TV. El a a arătat că, până la urmă, problema este de a reconstrui pas cu pas partidul, începând cu foarte multe lucruri. “E o muncă foarte grea şi, sigur, responsabilă şi trebuie şi un pic de curaj din partea echipei care se angajează să facă lucrurile acestea”, a spusVasile Blaga.

Întrebat pe cine ar alege să facă parte din echipa sa, Vasile Blaga a spus că echipa sa este echipa PDL. El a evitat însă să răspundă dacă ar lua-o şi pe Udrea în echipa sa. Cât despre la decizia lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu de a depune o moţiune pentru şefia partidului, Blaga a menţionat că este un lucru normal. „Poate să îşi depună candidatura în acest moment oricine dacă este membru al PDL„, a spus el. După şedinţa de joi a Colegiul Director, surse din partid declarau că Vasile Blaga ar fi anunţat că nu mai candidează la nicio funcţie din partid. Joi seară, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Blaga a dezminţit aceste informaţii. „Eu nu am spus că nu voi candida, nici că voi candida”, a spus Blaga. Întrebat dacă nu exclude candidatura la şefia PDL, Blaga a răspuns: „Nici pe departe”.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-06-2012 - 16:18

Si asta se va Intampla dupa PRIMA INVIERE ! adica morthu este in RACLA si vine Mesia Vasile si AR APLICA un NOU C RETINISM ! Domnu Blaga : Morthu de la GROAPA nu se intoarce!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult