Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: PDL face numărătoare paralelă la alegerile de duminică

Blaga: PDL face numărătoare paralelă la alegerile de duminică

scris de A.B.
8 afisari

Vasile Blaga a anunţat că democrat-liberalii vor face numărătoare paralelă la alegerile locale şi vor anunţa la începutul săptămânii viitoare scorul politic obţinut şi de PSD şi PNL.

Vasile Blaga (foto Agerpres)

foto: Agerpres

Liderul PDL Vasile Blaga a ţinut să precizeze că PDL va face numărătoare paralelă la alegerile de duminică iar rezultatele le va face cunoscute la începutul săptămânii viitoare. ”Sistemul nostru de numărătoare paralelă a fost folosit şi confirmat de rezultatele oficiale la toate alegerile începând din 2000, inclusiv în alegerile prezidenţiale din 2009. Domnul Ponta poate obţine relaţii de la domnul Geoană”, a spus Blaga pentru Agerpres. El i-a cerut premierului să nu mai facă programul instituţiilor statului. „Domnul Ponta a luat la rând instituţiile statului şi le face programul. Victor Ponta a anunţat ce trebuie să facă Biroul Electoral Central cu rezultatele alegerilor. Nu cred că BEC are nevoie de sfătuitori. Cred, dimpotrivă, că Biroul Electoral Central ştie să îşi facă datoria foarte bine”, a declarat Vasile Blaga. Referindu-se la afirmaţia premierului care a subliniat că BEC va anunţa luni dimineaţa scorul politic al USL, democrat-liberalul i-a transmis acestuia că PDL va anunţa, la rândul său, prin sistemul de numărătoare paralelă pe care l-a pus la punct, scorul politic al PSD şi scorul politic al PNL la alegerile locale dar şi scorul politic pe care Partidul Democrat Liberal îl va obţine împreună cu aliaţii săi locali. „În acest fel, opinia publică va avea o imagine mai clară asupra a ceea ce a votat. Domnul Ponta va constata, astfel, care este ponderea reală a propriului partid, iar domnul Antonescu va constata, cu aceeaşi ocazie, lipsa de pondere a propriului partid”, a punctat Vasile Blaga.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2012 - 17:24

Nici daca numaratoarea o va face Roberta, nu aveti nici o SANSA. DL. VASILE BLAGA , nu va mai faceti de cacao , cu asemenea atitudini ! MORTU de la GROAPA nu se mai intoarce!

Pribeagul 08-06-2012 - 17:47

Oricite eforturi ar face, PDListi sunt pierduti.

Pacat de oamenii PDListi bine intentionati. Infrinti.

Modul lor de actiune al PDListilor merita un studiu academic. „Taind in carne vie”, au facut fapte remarcabile ca sa realizeze echilibrele macroeconomice, dar… s-au „inecat ca tiganu la mal”.

Au dovedit o inexplicabila slabiciune pentru niste lucruri de nimic. Si au pierdut.

Cei care urmeaza ar fi bine sa-i studieze temeinic, pentru ca altfel, la urmatoarele alegeri, PDLul nemaiexistind, ne vom indrepta spre DD, daca bineinteles… o gaseste pe Elodia. 🙂

MI-5 08-06-2012 - 18:34

Care pedelisti bine intentionati?

Cu exceptia lui Palelologu restul toti sunt hoti, banditi, talhari.

jan dinu 08-06-2012 - 19:26

Inca nu are catushe pe maini,buldogul ata mafiot ??!!
Cine era sef de vama ,in regimul comunist …shi apoi
in regimul capitalist …decit oamenii de incredere al estabilismentului
statal controlat de gamgsteri ?!
Pe deasupra …..fiisa este shi casatorita cu un — ATILLA —
pentru a fi tacimul complet in structurile ….Romaniei!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult