Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: PDL va vota împotriva Guvernului Ponta

Blaga: PDL va vota împotriva Guvernului Ponta

scris de A.B.
1 afisari

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat că democrat-liberalii vor vota împotriva Cabinetului Ponta, arătând că formaţiunea condusă de Emil Boc nu votează niciun Guvern din care nu face parte.

vasile blaga

foto: dcnews.ro

Blaga a recunoscut că în timpul şedinţei BPN al partidului a fost o discuţie privind noul Executiv, exprimându-se poziţii diverse în legătură cu votul privind validarea sau invalidarea Guvernului Ponta.

„Poziţia PDL este că nu votăm niciun guvern din care nu facem parte. Asta a fost poziţia noastră şi în 2007, şi în 2008, şi asta va fi poziţia partidului”, a precizat, pentru Mediafax, Vasile Blaga.

El a susţinut că PDL nici nu are motive să voteze noul Guvern, pentru că nu a văzut programul de guvernare, dar că sunt miniştri candidaţi pentru portofolii care deja au probleme semnalate de ANI.

Blaga a precizat că democrat-liberalii vor vota împotrivă, arătând că PDL are 112 deputaţi şi 39 de senatori. El a precizat că discuţiile vor continua între colegii din coaliţie, pentru a vedea în continuare şi poziţia acestora.

„Discuţiile vor continua între colegii din coaliţie. Vă spun în continuare poziţia PDL, o să vedem în continuare şi poziţia celorlalţi foşti parteneri sau actuali parteneri de coaliţie,” a adăugat Vasile Blaga.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult