Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Ponta a deschis calea spre anarhie

Blaga: Ponta a deschis calea spre anarhie

scris de A.B.
10 afisari

Aţi deschis calea spre anarhie, i-a strigat Blaga, de la tribuna Parlamentului,  premierului Ponta, acuzând-ul totodată că urmăreşte suspendarea democraţiei şi a statului de drept.

blaga

foto: e-stireazilei.ro

„Din păcate, ceea ce aţi făcut dvs. în această perioadă de guvernare este extrem de grav şi arată o dorinţă clară de suspendare a democraţiei şi a statului de drept. Consecinţele negative, atât imediate, cât şi pe termen lung ale acestui mod de guverare sunt pe măsură. Prin comportamentul, declaraţiile şi prin unele decizii guvernamentale pe care le-aţi luat arătaţi că principalul dvs. obiectiv este acapararea instituţiilor democratice în folosul USL şi suspendarea statului de drept”, a strigat Blaga de la tribuna Parlamentului. Totodată, liderul PDL a acuzat că, în această perioadă, nu a văzut nicio măsură pentru bunăstarea românilor, pentru crearea de noi locuri de muncă, pentru atragerea investiţiilor atât de necesare României.”Domnule prim ministru Ponta, ne-aţi prezentat astăzi un fel de raport, ne-aţi spus că aţi fost la Consiliul European de la Bruxelles, însă nu ne-aţi spus că aţi făcut acest lucru încălcând grav Constituţia României, îndepărtând, astfel, România, de normele europene. Aţi deschis calea spre anarhie, acesta de fapt este mesajul pe care l-aţi transmis românilor”, a acuzat Blaga. „Din păcate pentru români şi pentru România, realitatea este că numai dvs. vă bucuraţi de Europa. Pe români vreţi să-i scoateţi din Europa. Politicienii trebuie să fie un exemplu pentru cetăţenii lor. Ei sunt primii obligaţi care trebuie să acţioneze pentru respectul legii. Niciun om politic, niciun şef de guvern, oricum s-ar numi el, nu are voie să spună că legile sunt facultative atunci când nu-i convin sau că decizia unei instituţii fundamentale a statului democratic, cum este Curtea Constituţională, nu trebuie repectată pentru că nu-i este pe plac sau nu serveşte intereselor sale. Urmând exemplul dvs., domnule prim-minitru, mâine, cetăţenii acestei ţări o să spună că nu mai respectă nicio lege pentru că premierul a arătat că legile nu trebuie să fie respectate”, a încheiat Blaga.

7 comentarii

Liana 03-07-2012 - 14:22

NASTASE??? ” DE CE NU TE MAI SINUCIZI” ???
BAIETII DESTEPTI! NU VOR DA BANII INAPOI NICIODATA!NU CONTEAZA CONSTITUTIA SI RESPECTUL FATA DE LEGILE ORGANICE !!!!!!CIRC +GALAGIE=LIPSA DE DEMNITATE !!!!!NEGAREA NEGATIEI =ADEVAR PT USL!DAR NEGATIA NU ARE CONTEXT NORMAL DECAT ABUZIV !!!!JOS MAFIA SUS PATRIA!!!!!!!!!PONTA ESTE INFRACTOR CA SI SEVERIN SI NASTASE!PLUTOCRATIA HOTILOR DIN BANUL PUBLIC!INCREMENIREA IN PROIECT SE NUMESTE PROSTIE DIN PARTEA USL ,CONTEXTUL NU MAI ESTE CEL DIN 2000 SUNTEM MEMBRII UE!!!!!DACA REVINE NASTASE DIN PUSCARIE VA FI MACEL PE BUGET!

TRAIAN 03-07-2012 - 15:42

se vede de la o posta ca esti un HOT de pedelist si prost si analfabet ,pune mana pe carte derbedeule

TRAIAN 03-07-2012 - 15:48

esti prost bleaga de dai in gropi ,ati avut noroc cu chiorul de la Cotroceni ,va mancau cainii fara derbedeul nr.1 al tarii

kiki 03-07-2012 - 19:13

mina pe arme si sa terminam cu esaloanele utc ,pcr 3,4 ,5 care acu is milionari in euro si suprataxarea resurselor luate de oricine cu 70% ca la preturi can UE SA AVEM SI NOI SALARII CA N UE.

TRAIAN 03-07-2012 - 15:53

sariti ca prostii de fund in sus ca nu mai puteti fura golanilorsi nenorocitilor ,nu va e rusine cacaciosilor ,ati facut ce ati vrut din tara cu videanu si palatul lui , cu amanta lui basescu ,lenuta de plescoi cu cocosul ei si mai vreti ,puscariasilor tampiti

TRAIAN 03-07-2012 - 15:59

cu madona de Ploiesti, hoata din nastere si din tata in fiica ,o puscariasa care a furat in vazul tarii, o nenorocita si excroaca ,cu toti cezareii si blegii ,,cu toti pinalti ,cu toti coloneii lui oprea de carton ,adio si un praz verde mai pupat voi parlament pedeleilor sugative si plosnite ce sunteti

Pribeagul 03-07-2012 - 19:26

Neasteptate, rapide si sa speram ca de folos actiuni.

Lectie:

Blaga vrea sa credem ca pina acum cica a fost stat de drept si democratie.

Ce stat de drept, mai Blaga?

V-ati facut averi din bugetul „consolidat” al statului! Asta numesti tu stat de drept!?

„„Hoară mai bogat chiar şi decît Manţog”

„Iniţial, am crezut că Hoară e o glumă, un tip care este trimis de partid pe la televiziuni ca să facă lumea mişto de el. şi uite că, după ani de zile, aflăm că Hoară este, de fapt, un tip foarte bogat, departe de individul pe care îl cunoşteam cu toţii. Hoară are suficienţi bani încît să intre în atenţia celor de la Bucureşti. Cred că este mai bogat chiar şi decît Manţog, dacă iau în calcul ce construieşte acum al Snagov” a precizat prim-vicepreşedintele PRM Gorj.

Reamintim că Hoară este un bugetar de lux care îşi construieşte o vilă în Snagov, la mică distanţă de lac, Primăria Iflov ocupîndu-se să realizeze un canal pînă la casa gorjeanului. Canalul are în jur de zece metri, astfel încît, dacă este nevoie, gorjeanul originar din Glogova să poată să-şi tragă yachtul în pontonul de lîngă casa din Snagov.”

Cine si de ce sa va creada, cine si de ce sa va apere? Mergeti pe pustii, nenorocitilor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult