Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Premierul caută zilnic prilej de ceartă cu Băsescu

Blaga: Premierul caută zilnic prilej de ceartă cu Băsescu

scris de A.B.
11 afisari

Vasile Blaga consideră că Ponta caută în fiecare zi gâlceavă în raport cu preşedintele Traian Băsescu şi că premierul, din considerente politice, a ridicat tema privind obţinerea unui mandat din partea Parlamentului pentru participarea la Consiliul European.

blaga

foto: cugetliber.ro

Liderul PDL Vasile Blaga susţine că solicitarea premierului Victor Ponta adresată Parlamentului în vederea mandatului pentru reprezentarea la Consiliul European din 28 iunie este pur politică. „Domnul Ponta pur şi simplu din considerente politice a ridicat tema asta şi eu nu-l înţeleg pe domnia sa. În fiecare zi caută gâlceavă în raport cu preşedintele şi lucrul e de înţeles: domnia sa e zilnic pe televiziuni, chiar numărasem joi, când am fost în Maramureş, opt apariţii, domnul Antonescu nu prea apucă. Şi atunci au anumită înţelegere între ei, USL, şi atunci speră să găsească motive să-i facă pe plac domnului Antonescu. N-o să găsească”, a precizat Blaga.

El a spus că Victor Ponta uită că e la putere, că e prim-ministru, iar abordările acestuia faţă de preşedintele României sunt aceleaşi din urmă cu câteva luni. „Domnul Ponta uită că e la putere, că e prim-ministru şi abordările domniei sale sunt aceleaşi de acum câteva luni de zile, vis-a-vis de preşedintele României”, a spus Blaga. El a precizat că în legătură cu participarea la Bruxelles că Victor Ponta a declarat luni dimineaţă cu o sinceritate debordantă, că nu se pricepe la problemele economice şi că îl lasă pe Leonard Orban să prezinte situaţia cu POSDRU.

„Că nu se pricepe l-am înţeles, pentru că miercuri, când euro a atins maximul istoric în raport cu leul, a făcut două drumuri ca să ia lumină: unul la BNR şi unul la Cotroceni. Dumneavoastră l-aţi prezentat în ambele ipostaze şi a spus, staţi liniştiţi, avem o economie stabilă din punct de vedere financiar”, a completat Blaga. Premierul Victor Ponta a solicitat Birourilor permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor să organizeze un plen comun în care Parlamentul să decidă mandatul pentru Consiliul European şi pe cel pe care îl consideră îndreptăţit să reprezinte România la summit-ul din 28 iunie.

1 comentariu

lica 21-05-2012 - 22:36

Blaga cu fata de bivol, dupa ce nu va mai fi Basescu, o sa faci pocainta ca si Postelnicu dupa Ceausescu :
– Am fost un dobitoc , ca l-am slujit pe dictator.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult