Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Raportul MCV ne va îndepărta și mai mult de Schengen

Blaga: Raportul MCV ne va îndepărta și mai mult de Schengen

scris de C.S.
2 afisari

Vasile Blaga, fost ministru de Interne, în prezent președinte al PDL, consideră că raportul MCV va fi negativ și va îndepărta și mai mult România de intrarea în spațiul Schengen, totul din pricina modificărilor controversate aduse Codului Penal.

Raportul MCV va ține România departe de spațiul Schengen, consideră Vasile Blaga.

Raportul MCV va fi un raport prost pentru România, care ne va îndepărta şi mai mult de Schengen şi nu are cum să fie un raport pozitiv şi aici nu vorbim numai de marţea neagră, pentru că, iată, Curtea Constituţională a anulat doleanţele USL din acest punct de vedere”, a declarat Vasile Blaga.

Liderul PDL este convins că unele state vor utiliza în continuare Raportul MCV, pentru a ține România departe de spaţiul Schengen, deşi țara noastră îndeplineşte condiţiile tehnice pentru aderare încă din 2010.

„(USL – n.r.) nu au învăţat nimic din marţea neagră şi nu regretă nimic din cele făcute şi aţi văzut declaraţiile în continuare ale premierului Ponta, care nu găseşte de cuvinţă să-şi apostrofeze colegii din Constanţa care s-au comportat cum s-au comportat şi ameninţă că dacă ajung la putere desfiinţează instituţii ca DNA”, a atacat dur Vasile Blaga.

Raportul MCV pentru România va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, a declarat purtătorul de cuvânt al CE, Mark Gray.

3 comentarii

digital 20-01-2014 - 21:19

poate îndepărtează și băsiștii de România !

UnUL 21-01-2014 - 07:25

Nu, puiule, USL-ișoșși, că din cauza violurilor comise de ei asupra justiției nu intrăm în Schengen.

UnUL 21-01-2014 - 19:11

Scuze: USL-inoșii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult