Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Scorul electoral obţinut de PDL reflectă obiectivele partidului

Blaga: Scorul electoral obţinut de PDL reflectă obiectivele partidului

scris de A.B.
9 afisari

Vasile Blaga este de părere că rezultatul alegerilor locale din 10 iunie a fost un semn că PDL este singura forţă de drepta reprezentată din România şi că a partidul său a înţeles mesajul alegătorilor.

„Este un scor electoral apropiat de ţinta pe care ne-am propus-o. Prin numărul semnificativ de mandate obţinute, aleşii locali au fost şi rămân coloana vertebrală a PDL. Aproape unul din patru români a ales PDL„, a afirmat Blaga. El a recunoscut însă că PDL a înregistrat pierderi şi că a înţeles mesajul pe care alegătorii l-au transmis. “Ei au fixat costurile guvernării noastre. Am dovedit că suntem forţă a dreptei şi principalul partid din opoziţie”, a spus Blaga. El a susţinut că acest scor îi consolidează pe democrat-liberali ca singura forţă politică a dreptei româneşti. Vasile Blaga a arătat că, după numărarea voturilor din 70% din secţiile de votare, USL a înregistrat la votul politic, în cazul Consiliilor Judeţene, 52,1%, PDL – 22,79%, PP-DD – 10%, iar UDMR – 5%. Şeful de campanie al democrat-liberalilor a menţionat că PDL a obţinut 798 de mandate de primar din 3.187, USL – 1.963, PP-DD – 29, UDMR – 193. Potrivit lui Blaga, chiar dacă nu ar mai câştiga nicio primărie din ţară până la numărătoarea finală, PDL tot a câştigat 26,84% din primării. În ceea ce priveşte votul politic, Vasile Blaga a precizat că PDL a obţinut 22,79%. Preşedintele Senatului a reamintit că PDL a format alianţe în 18 judeţe. Blaga i-a felicitat pe cei care au câştigat la alegerile locale şi le-a mulţumit celor care au fost aproape de victorie. El i-a asigurat pe aleşii PDL că reprezentaţii lor

3 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-06-2012 - 14:26

Domnul Vasile Blaga se descalifica cu acest gen de explicatii ! De fapt singura explicatie a fost …scapata de E. S DL T. BASESCU ;Se putea si mai RAU ! Dupa DEZASTRUL si DEGRINGOLADA in care a-ti SCUFUNDAT POPORUL ROMAN ,d-lor nu fortati NOTA !

MARIANA 12-06-2012 - 20:26

CU CINE SA CASTIGI CONSILIUL LOCAL LA BRASOV , CU BETIVI SI CU FEMEI USOARE , DOMNULE SCRIPCARU ? CINE SE ASEAMANA SE ADUNA !

Tache 13-06-2012 - 07:02

Traian Basescu a inventaaaaaaat
Vaporul care merge pe uscaaaaaaaaaaaaaat
Dar, ca viteza el sa prindaaaaaaaaaaaa
Un whisky bun sa ai la grindaaaaaaaaaaa

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult