Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: USL face eforturi disperate pentru a politiza cazul Năstase

Blaga: USL face eforturi disperate pentru a politiza cazul Năstase

scris de A.B.
2 afisari

Vasile Blaga e este convins că instituţiile statului îşi vor face datoria în cazul lui Adrian Năstase şi subliniază că USL face eforturi disperate de a politiza acest caz.

blaga„Eu nu doresc să comentez în niciun fel acest caz. Sunt convins că instituţiile statului îşi fac şi îşi vor face datoria. Nu pot să nu remarc eforturile disperate, de multe zile, ale USL-ului, de a politiza acest caz, făcând mult rău românilor”, a declarat Blaga pentru Mediafax. El a adăugat că nu va mai comenta acest caz şi că instituţiile statului ştiu ce au de făcut. Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul calităţii”. Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie. Din echipa medicală care l-a operat pe Năstase au făcut parte medicii Şerban Brădişteanu şi Ioan Lascăr, aceştia fiind, de altfel, cei care s-au ocupat de Năstase după internare.

1 comentariu

BULA 26-06-2012 - 17:33

Mai bine ne-ar povesti cum se iau spagile in vama, ca cica s-ar pricepe.
Toti politicienii snt penali, ce s-o mai ascundem.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult