Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga nu zice nu candidaturii la şefia PDL

Blaga nu zice nu candidaturii la şefia PDL

scris de A.B.
5 afisari

Vasile Blaga nu exclude posibilitatea de a candida, pe viitor, la funcţia de preşedinte al PDL. Deşi gurile rele spuneau că Blaga nu mai vrea nicio funcţie de partid, liderul PDL a declarat: Nici pe departe!

blaga

foto: ziuadecluj.ro

Liderul PDL Vasile Blaga , contracandidatul lui Boc la ultimul Congres al partidului, a anunţat, în cadrul Colegiului Director, că nu exculde posibilitatea de a  candida pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii. Potrivit Mediafax, Blaga a atras actenţia celor prezenţi că nu îl interesează funcţia dar că nu renunţă la ideea de a intra din nou in cursa pentru şefia partidului. Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare. Fostul premier a mai spus că actuala conducere va asigura interimatul până la Congres. Emil Boc a anunţat că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult