Acasa Actualitate-InternaPolitica interna “Blestemul” flacarii violet alungat de la Parlament prin vrajitorie

“Blestemul” flacarii violet alungat de la Parlament prin vrajitorie

scris de Ziua Veche
0 afisari

Vrajitoarele Ciresica, Sandra, Mama Lucica, Claudia si Maria au inceput vinerea trecuta in Cluj-Napoca un ritual de dezlegare a blestemului  flacarii violet despre care spun ca s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei.

Adunate intr-o camera dintr-un bloc din Cluj-Napoca si stand asezate in semicerc pe un cearceaf violet, vrajitoarele au facut incantatii asupra unui ceaun in care ardea focul, rotind deasupra cate o scoica sau un bat de lemn, arata agentia Mediafax. „Alunga raul din Guvernul Romaniei, sa ramana tara Romaniei curata de farmece, de blesteme, sa ramana Guvernul curat, sa ramana luminat, vesti bune sa ne aduca Guvernul. Am potolit si am indepartat flacara raului si a blestemului din Parlamentul Romaniei prin stol de pasari negre. Sa se indeparteze tot raul, tot farmecul din Parlament, sa nu mai fie cearta si dezbinare si sa aiba liniste si sa aiba loc impreunarea puterilor si a fortelor. Iesi, raule, din tara noastra si din creierii presedintilor si conducatorilor„, a spus cu o voce grava, vrajitoarea Ciresica din Buftea, singura din Romania care a scris sase carti despre magie.

 

Tamaduitoarea Sandra a declarat ca ritualul, care va dura noua zile si noua nopti, a continuat pe malul Somesului si al Ariesului, iar marti seara incantatiile vor fi facute in padurea si cimitirul din comuna Baciu, dar si in alte locuri secrete de la periferia Clujului. Ea a explicat faptul ca flacara violet a fost un secret al vrajitoarelor si al fortelor lor puternice dar ca, odata ce a fost descoperit, „de oamenii mari, chiar din Guvernul Romaniei”, vrajitoarele au decis că trebuie sa il faca public: „Ne-am consultat si am decis ca a fost folosita flacara violet, in secret. Am constatat ca familia Geoana a fost lovita de fortele malefice, ale raului si nu le merge rau numai pe plan profesional, ci si pe alte planuri”. Cele cinci vrajitoare sustin ca pentrul gestul lor au primit felicitari si multumiri din partea unor guvernanti, a unor oameni mari din stat si a unor parlamentari, dar nu au dat nici un nume.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult