Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boagiu: Geoana pune in pericol acordarea transei de la FMI

Boagiu: Geoana pune in pericol acordarea transei de la FMI

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Vicepresedintele Senatului, Anca Boagiu, a declarat, vineri, ca reprezentantii PDL vor raspunde invitatiei lui Mircea Geoana legata de intalnirea de sambata, dar a mentionat ca acesta actioneaza la comanda PSD, punand in pericol acordarea transei de imprumut de la FMI. Boagiu a spus, la Senat, ca Geoana a refuzat „nepoliticos” invitatia pentru intalnirea de vineri, ceruta de ea, si a decis sa organizeze o alta intalnire, sambata.


Boagiu a mai spus ca PDL merge la intalnirea cu Geoana pentru a-i explica acestuia ca actioneaza la comanda PSD, fara sa tina cont de Constitutie si de decizii ale Curtii Constitutiionale, si ca pune in pericol acordarea transei de imprumut de la FMI. „Vom fi maine prezenti, dar pentru a-i explica inca o data ca decredibilizeaza Romania, inca o data pune in pericol eliberarea transei de la FMI” a declarat Boagiu, citata de Mediafax. Presedintele Senatului, Mircea Geoana, invita conducerea Senatului, sambata, la ora 12.00, la o „discutie lamuritoare privind dezbaterea motiunii de cenzura”, in care sa fie identificate „solutiile optime pentru acest moment politic extrem de important”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult