Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boagiu: Venirea lui Ponta la guvernare, un furt de putere

Boagiu: Venirea lui Ponta la guvernare, un furt de putere

scris de A.B.
5 afisari

Anca Boagiu crede că venirea USL la guvernare este un furt de putere şi destabilizează, din punct de vedere economic, România.

boagiu

foto: e-profil.ro

Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, anunţă că PDL nu a renunţat la ideea depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta. „N-am renunţat la depunerea moţiunii de cenzură, nici măcar nu a fost depusă, a fost doar ideea unui coleg de-al nostru. De la acest furt de putere asistăm la destabilizarea României. Ar fi cea mai mare greşeală să contribuim alături de Victor Ponta la destabilizarea României”, a precizat Boagiu la B1TV. Ea a subliniat că partidul său s-a sacrificat politic pentru stabilitatea României iar, acum, USL distruge toată munca depusă de fostele guverne. „Ceea ce se întâmplă este alarmant, noi ne-am sacrificat politic timp de trei ani pentru acest obiectiv. Moţiunea de cenzură nu este acum un lucru oportun”, a spus Boagiu

2 comentarii

lica 30-05-2012 - 15:24

BALBAITO , FURT A FOST CAND ATI SANTAJAT SECURISTIC CU DOSARE PE UNII MEMBRI DIN PSD SI PNL, CA SA FORMEZE UNPR , PARTID CE NU A PARTICIPAT LA VOT DIN PARTEA ELECTORATULUI SI MAI MULT AU PRIMIT SI REPREZENTARE PARLAMENTARA IN POFIDA TUTUROR EVIDENTELOR. VI SAU TAIAT FLUVIILE DE BANI SI ACUMA URLATI DE DURERE ???????

urbos 30-05-2012 - 16:05

Dementa basista tipica, sa vorbeasca curva asta gretoasa la care numai o pocitanie ca Basescu se putea uita, de furt de putere. Mache in schimb cred ca i-ar linge si flocii naclaiti, atat e de devotat cauzei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult