Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc a certat-o pe Udrea pe şoseaua de centură

Boc a certat-o pe Udrea pe şoseaua de centură

scris de A.H.
2 afisari

Emil Boc a certat-o azi pe Elena Udrea. Motivul: lucrările la şoseaua de centură a Constanţei sunt în întârziere. Dacă o ţineţi tot în negocieri, turiştii vor rămâne veşnic blocaţi în trafic, i-a reproşat premierul ministrului Dezvoltării şi Turismului.

Boc a certat-o pe Udrea pe şoseaua de centură

Boc a certat-o pe Udrea pe şoseaua de centură

Boc: Pe mine mă interesează cine plăteşte. Cine plăteşte?
Udrea: Ministerul Dezvoltarii.
Boc: Păi atunci ministerul să-i cheme foarte rapid pe toţi cei autorizaţi, să decidă şi să implementeze. Că dacă staţi să negociaţi tot timpul, nu veţi face niciodată, iar turiştii vor sta întotdeauna în ambuteiaje şi în aglomerări
Udrea: Aşa vom face, dar eu zic să discutăm cu oamenii de la minister…
Boc: Daţi-i drumul, cei care plătesc să ia decizia şi să meargă mai departe!
După ce a certat-o pe doamna ministru, premierul l-a luat la rost şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Motivul: nu a pus panouri prin care să scrie cine a plătit reabilitarea drumurilor.

3 comentarii

Florin 20-04-2011 - 20:05

Pai acum Udrea trebuie sa discute cu oamenii de la minister (respectiv de la palat?). Trebuie stabilit cine primeste lucrarea, ca francejii si altii „in sfirsit” si-au impachetat jucariile si au plecat.

Europeanuul 20-04-2011 - 21:32

Pentru grupul Colas lucreaza aproximativ 70 mii oameni si veniturile grupului pe anul 2010 au depasit suma de €11 miliarde (vezi colas.com) Din cate am inteles ,francezii s-au plins ca nu au primit vizele /certificatele arheologice necesare (si nici bani pentru lucrarile executate)? Conform argumentelor lor s-au trezit in imposibilitatea de a continua lucrarea si s-au retras. Premierul Boc a ripostat, cel putin in public, aducind acuze de genul ca contractorul nu si-ar fi indeplinit obligatiile contractuale.
In aceste conditii presupun ca numai o firma bastinasa se va cugeta sa participe la o noua lecitatie (dar se pare ca acestea vor cu 45% mai mult).

Acum ramane de vazut ce spun ministrii (probabil ca le vor aproba o majorare a pretului cu 30% 😉 )

http://m.stirileprotv.ro/index.php?article_id=3255094

digital 20-04-2011 - 23:28

mai bine le cerea nuga la alea adevarate de pe centura!!
cat mai puteti cu imbecilitatile retardatilor astora???!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult