Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: Anul politic 2012 va fi anul PDL

Boc: Anul politic 2012 va fi anul PDL

scris de Ziua Veche
1 afisari

Premierul Emil Boc a declarat presei, sâmbătă, la finalul întâlnirii din Poiana Braşov, la care au participat peste 700 de primari democrat-liberali de comune, că obiectivul pe 2011 este concentrarea pe investiţii şi atragerea fondurilor europene ca principală cale de ieşire din criza economică.

 

 „România trebuie să aloce resurse financiare pentru dezvoltare, obiectivul pe 2011 fiind acela de a avea asigurat necesarul financiar pentru finanţarea proiectelor europene şi pentru proiectele de infrastructură, ca principală cale de ieşire din recesiune, din criza economică”, a afirmat premierul Boc.

 Acesta a spus că România nu are altă alternativă decât să lase populismul la o parte pentru că acesta agravează şi mai mult criza economică.”Anul politic 2012 va fi anul PDL şi al celor care susţin coaliţia pentru că vom putea demonstra că vom scoate România din criză. Am transmis un mesaj foarte clar, şi anume că absorbţia fondurilor europene este singura care poate grăbi relansarea economică a ţării”, a afirmat Boc.

 Premierul a adăugat că fondurile europene nu au culoare politică, ci sunt ale românilor şi trebuie chletuite corect.”Nimic nu este mai periculos decât să se politizeze absorbţia fondurilor europene”, a spus Boc.

 Potrivit liderului democrat – liberal, alt punct discutat în cadrul întâlnirii de la Poiana Braşov a fost schimbarea statutului primarului, astfel încât acesta să nu mai poată fi amendat oricum şi de către oricine, astfel încât el să-şi poată exercita funcţia.”În acest sens, vom propune modificarea legii pentru consolidarea statutului primarului, indiferent de culoarea politică a acestuia”, a mai spus Boc.

 Premierul Emil Boc a fost prezent, sâmbătă, la întâlnirea de la Poiana Braşov, la care au participat peste 700 de primari democrat-liberali de comune din întreaga ţară.

0 comentariu

salut 18-03-2010 - 17:11

Aloo, dom’ autor necunoscut, iata ce scrii (cu doi de „i”, crede-ma pe cuvant):

„‘Stai sa vezi tu, chiar daca ai echipa mai buna, nu o sa joace nimic, ca sa vezi cum te ciuruiesc ei pe tine ca sa nu mai fi trufas, sa fi smerit'”

Cum Becali nu prea scrie la gazeta, banuiesc (,) ca declaratia a fost verbala. Asa ca, dom’ autor necunoscut, eu zic sa deschizi un pic gramatica de clasa a sasea, poate te lamuresti cum e cu constructiile astea netrebnice: „A fi”, „sa fi fost…”, „sa fii cunoscut…” si altele de gen. Copiii (poate pare incredibil, dar chiar asa se scrie, cu trei de „i”)de varsta respectiva te-ar putea ajuta.
Iar daca, in premiera, descoperi farmecul limbii romane corect scrise, poate te lamuresti si cu „nicio (masura)” – cateva randuri mai sus.
Pana studiezi smecheriile astea, continua sa dai cu spray de virgule pe textul tau; unele chiar ajung la locul potrivit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult