Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: Coaliţia nu mai e, ne-au lucrat minorităţile pe la spate

Boc: Coaliţia nu mai e, ne-au lucrat minorităţile pe la spate

scris de A.B.
10 afisari

Preşedintele PDL, Emil Boc, acuză minorităţile naţionale de trădare. El susţine că prin votul dat pentru trecerea moţiunii, minorităţile au lucrat, pe la spate, Executivul.

emil boc

enational.ro

“Guvernul Ungureanu a fost a lucrat pe la spate de către minorităţi, spunând că susţin guvernarea, dar votând moţiunea de cenzură”, a declarat Emil Boc.

El a subliniat că fără voturile unui partener din coaliţie, moţiunea de cenzură depusă de USL nu ar fi trecut.

”Un vot al traseismului, o victorie a lipsei de caracter în politică. Traseismul şi lipsa de caracter pot compromite stabilitatea politică şi economică a ţării. Fără voturile unui partener din coaliţie moţiunea nu ar fi trecut”, a punctat liderul PDL.

Emil Boc a anunţat că în acest moment nu mai există coaliţia guvernamentală.

„Pentru că un partener a trădat, nu mai există încredere”, a precizat preşedintele PDL.

3 comentarii

vasile 27-04-2012 - 16:18

SCARNAVIE UMANA , TU AI LUCRAT POPORUL ROMAN IN FATA , NENOROCITULE. AI PROSTIT CADRELE DIDACTICE IN 2008 CA LE MARESTI TU SI BASESCU SALARIILE CU 50% SI APOI AI ANULAT TOTUL. AI TAIAT PENSIILE MILITARE DE STAT LASAND MAGISTRATII CU PENSII URIASE FARA SA TE DOARA CA MINTI SI FURI POPORUL. AI DAT DOAR O.G. NECONSTITUTIONALE SI TOT CE AI FACUT A FOST DOAR IMPOTRIVA POPORULUI. TE PLANGAI DE TRASEISM ?? CINE SUNT JIGODIILE DE LA UNPR ???? AU FOST VOTATI CUMVA ???

Romeo2110 27-04-2012 - 16:25

ASA DE PUTINI ROMANI IN PDL !!!

BULA 27-04-2012 - 16:37

La carcera cu ei ! TBC-ul sa-i perforeze ca pe cascaval. HUOOO !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult