Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: De ce i-ar vota cineva pe Ponta şi Antonescu?

Boc: De ce i-ar vota cineva pe Ponta şi Antonescu?

scris de P.C.R.
2 afisari

PDL şi partidele coaliţiei guvernamentale vor avea prima şansă la alegerile din 2012, deoarece au avut puterea şi curajul să îşi asume deciziile dificile necesare pentru a scoate ţara din recesiune, românii neavând în 2012 motive pentru a-i vota pe liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, a declarat, luni seara, premierul Emil Boc, într-un interviu la TVR1.

Emil Boc nu le da mari sanse lui Victor Ponta si Crin Antonescu la alegerile din 2012

foto: Agerpres

„Planul nostru este să facem ceea ce trebuie pentru România, să o ducem pe creştere economică, iar românii vor resimţi în 2012 efectul pozitiv al măsurilor pe care le-am luat în anii grei ai recesiunii şi îi vor aprecia la vot pe cei care au scos ţara din criză. Ce motiv ar avea cineva în 2012 să-i voteze pe Ponta sau Antonescu?”, a afirmat Boc, citat de Agerpres.

Premierul a dat şi exemple din Estonia şi Letonia, unde partidele care au luat măsurile economice dure împotriva crizei au câştigat în alegeri, chiar dacă temporar au avut o problemă de imagine sau în sondaje.

El a comparat votul la alegerile din 2012 şi cu situaţia unui pacient bolnav care îl apreciază pe medicul care îl tratează, care îi spune de boala pe care o are şi îi explică efectele acesteia, asumându-şi şi decizia de a-l opera. „Aşa şi politicienii care au curaj să vindece sistemul şi să îl ducă în direcţia bună şi să îi arate că poate să meargă în direcţia bună, aceia trebuie să fie apreciaţi”, a susţinut Emil Boc.

Întrebat cu privire la sondajul dat publicităţii luni de CURS care indică PDL la 17% în preferinţele pentru alegerile parlamentare, iar USL la 59%, şeful Guvernului a spus că partidul său are cercetări sociologice care arată un procent mai mare decât cel publicat de către CURS, nu cu mult, dar mai mare: „Dacă noi am fi condus ţara după sondaje, România se scufunda. Dacă nu am fi avut curajul, preşedintele României în primul rând, Guvernul complementar, să ia decizii şi să şi le asume vreau să ştiţi că România nu reuşea să treacă prin această situaţie dificilă şi ajungea într-o situaţie imposibilă din punct de vedere economic”.

5 comentarii

codul PE.nis 05-04-2011 - 11:23

pentru ca sant homo-xexuali,urmasi lui TRAIAN SI DECEBAL si tara va fi scapata de violuri.Guvernul nu va mai avea femei in componenta iar la palatul COTROCENI vor fi date afara toate Ciuvicile si trimise la ANTENE

Ciu Huhu 05-04-2011 - 18:21

ESTI UN HANDICAPAT MINTAL PORTOCALIU PEDELIST BASIST!

koka 05-04-2011 - 12:29

Voi va impaunati ca voi ati scos tara din criza. Eroare, bocule, voi ati bagat tara in criza. Afla si motivul pentru care ii vom vota pe Antonescu si Ponta: nu ei au bagat tara in criza, ci voi.

codul PE.nis 05-04-2011 - 14:04

se vede ca esti pro-KAMCIATKA-acolo cu tine Voro-nina

Ciu Huhu 05-04-2011 - 18:19

De ce i-ar vota pe Antonescu si Ponta, pentru ca sa se intrebe prostii portocalii-pedelisti-basisti!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult