Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc despre înlocuirea sa: “bârfe, poveşti şi baliverne”

Boc despre înlocuirea sa: “bârfe, poveşti şi baliverne”

scris de Ziua Veche
2 afisari

Liderul PDL, premierul Emil Boc a catalogat afirmaţiile privind eventuala sa înlocuire de la conducerea Guvernului şi a partidului democrat-liberal drept “bârfe, poveşti şi baliverne”, adăugând că el nu are timp să se ocupe de aşa ceva.


“Mă bucur că mai există oameni care să se ocupe de poveşti şi baliverne. Nu mă interesează bârfele, nu mă ocup de aşa ceva”, a răspuns Boc unei întrebări pe această temă, la postul public de radio, informează Mediafax. Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a susţinut, vineri, că “în laboratoarele de la Cotroceni” se pregăteşte scenariul înlocuirii lui Emil Boc, care “va mai încasa două-trei luni de măsuri dure şi nepopulare”, iar după aceea va fi schimbat şi din funcţia de premier, şi din cea de preşedinte al PDL. Geoană apreciază că Emil Boc va fi înlocuit la şefia PDL de către fostul ministru al Administraţiei şi Internelor Vasile Blaga, care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia formaţiunii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult