Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc despre licitatiile trucate: PSD are mai multe administratii locale decat PDL

Boc despre licitatiile trucate: PSD are mai multe administratii locale decat PDL

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Restructurarea aparatului bugetar nu are in vedere concedierea persoanelor numite in functii de opozitie si pastrarea celor numite de PDL, pentru ca Guvernul a blocat de la bun inceput angajarile bugetarilor, iar PDL nu a putut numi in sistem alti oameni, a declarat marti in Parlament premierul Boc.


Premierul a tinut sa raspunda astfel interpelarilor senatorilor opozitiei care au acuzat faptul ca restructurarile aparatului bugetar au o componenta de clientelism politic si avantajeaza PDL sau partidele din arcul guvernamental. „De cand am ajuns la guvernare, posturile in aparatul bugetar au fost blocate. Deci, nu PDL si-a adus oamenii in aparatul bugetar, pentru ca nu a avut cum, pentru ca posturile au fost blocate. As vrea sa se stie acest lucru si sa se lamureasca. Despre ce clientela politica a PDL vorbim? Pentru ca posturile in aparatul bugetar sunt blocate si, atunci, de unde sa fi venit de la PDL in administratie, din moment ce aceste posturi nu au putut fi ocupate potrivit legii?”, a afirmat prim-ministrul, citat de Mediafax.

El a subliniat ca in anii 2007-2008 a existat o „infuzie necontrolata” de personal bugetar. Emil Boc a raspuns si acuzelor privind neregulile care au loc la licitatiile organizate de administratiile locale si a aratat ca partidele din opozitie detin conducerile mai multor administratii locale decat PDL. „PSD are mai multe administratii locale decat PDL. Daca acuzati administratiile locale, acuzati in buna masura si PDL, si PSD, si UDMR, si PNL, in functie de ponderea pe care o are fiecare partid politic in administratia locala”, a spus Boc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS