Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: Efectele guvernării mele se vor simţi mai târziu

Boc: Efectele guvernării mele se vor simţi mai târziu

scris de A.B.
5 afisari

Emil Boc apreciază că va mai dura până ce activitatea Guvernului pe care l-a condus va fi percepută şi apreciată corect, până când cifrele de pe hârtie se vor regăsi în resurse financiare din buzunarele oamenilor.

boc„Cred că va mai dura un timp până activitatea Guvernului pe care l-am reprezentat va fi percepută şi apreciată corect. E adevărat că expertiza internaţională – FMI, CE, expertiza bancară şi financiară internă şi internaţională recunoaşte corectitudinea măsurilor luate, dar la nivel public sunt convins că, din nefericire, va mai trece timp până când cifrele de pe hârtie se vor regăsi în resurse financiare în buzunarele oamenilor. Nu va mai dura mult, dar abia atunci va fi momentul în care vom avea o reevaluare a acestei perioade”, a explicat Boc.

Am avut de ales să dăm bir cu fugiţii în faţa situaţiei pe care o aveam, determinată de generozitatea grecească a Guvernului Tăriceanu în materie de populism şi criza economică, sau să facem ceea ce trebuia făcut, cu capul, nu cu inima, ştiind că eu, ca om politic, voi avea mari probleme electorale şi politice, a completat liderul PDL. El a precizat că în perioada cât a condus Guvernul s-a făcut ceea ce era corect pentru ţară, deşi acest lucru le-a îngreunat lui personal şi colegilor din PDL situaţia politică.

„PDL va reuşi să conducă România chiar dacă astăzi este în opoziţie. Să nu uităm că PDL a câştigat bătăliile politice din ultimii opt ani din opoziţie. Nu va fi uşoară bătălia din noiembrie, dar avem mult mai mari şanse să obţinem un scor mai mare decât dacă eram la guvernare. Nimeni nu a vrut căderea Guvernului Ungureanu, dar tot răul spre bine. Trebuie să ne mobilizăm ca în toamnă să obţinem acel scor care să permită preşedintelui României să invite în continuare PDL să formeze Guvernul”, a afirmat pentru Mediafax preşedintele PDL.

3 comentarii

vodka 25-05-2012 - 13:53

Dar daca Campeanu are dreptate, si Basescu ar trebui sa poarte suspensor?
Sa vedem ce zic de asta oamenii lui Vantu, in principal prietenul Huhulica.
🙂
🙂
🙂

MI-5 25-05-2012 - 15:09

Efectele guvernarii boccii le-am sintit din plin si o sa le mai simtim 2-3 ani. Ce a distrus lacheul basist este greu de reparat.

ValVerde 25-05-2012 - 15:45

V-a taiat pomana?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult