Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: FMI confirmă succesul guvernelor PDL

Boc: FMI confirmă succesul guvernelor PDL

scris de A.B.
9 afisari

Emil Boc apreciază că declaraţiile reprezentanţilor FMI, la încheierea misiunii de evaluare la Bucureşti, confirmă succesul reformelor asumate de guvernele PDL. În acest sens, el cere Guvernului USL să nu sacrifice stabilitatea ţării pentru diverse interese politice pe care le-ar putea avea până la alegeri.

emil boc

foto: finantistii.ro

FMI confirmă succesul reformelor guvernelor PDL care a adus stabilitate ţării şi credibilitate în planul relaţiilor internaţionale. A fost spus, cu subiect şi predicat, de către reprezentanţii FMI, CE şi BM, faptul că astăzi avem o Românie echilibrată din punct de vedere economic, pe creştere economică. Acest lucru este datorat modului în care guvernele PDL au gestionat ţara în ultimii ani”, a spus fostul premier Emil Boc.

El a ţinut să sublinieze că decizia privind reîntregirea salariilor bugetarilor este tot efectul guvernării PDL.

FMI a spus foarte clar: creşterea deficitelor în perioada 2007 – 2008, majorările fără acoperire de salarii şi pensii din aceeaşi perioadă, scăderea ratingului de ţară au condus la situaţia dezastruoasă în care s-a aflat România începând cu anul 2009. Act conjugat pe fondul problemelor economice generate de guvernarea USL în perioada 2007 – 2008 şi de criza economică ce şi-a arătat colţii mai ales începând cu anul 2009″, a declarat, pentru Agerpres, Emil Boc.

Liderul Partidului Democrat a tras linie şi a anunţat că guvernele PDL au lăsat USL o ţară stabilă.

”Cerem Guvernului USL să nu sacrifice această stabilitate a ţării pentru diverse interese politice pe care le-ar putea avea până la alegeri. În decembrie, să predea următoarei guvernări România aşa cum am lăsat-o noi, din punct de vedere economic”, a spus şeful PDL.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-05-2012 - 19:06

Domnul Emil Boc da dovada de o vigoare extraordinara de cand nu mai este pm.Si explica cu un tupeu pe care de la un ardelean ,in nici un caz nu te poti astepta. Domnule Boc , lasa noul guvern sa lucreze, poate vor face ceva mai bun decat performantele DV.S-au ne confundati pe toti cu a prostu !

digital 09-05-2012 - 20:55

băi pitik-retardat,ai uitat că erai pm,pe cănd kiombea negocia postul tău cu mru?!
du-te dreq de performant schizofrenic!
ești și tare prost,oare cine dreq te mai bagă-n seamă?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult