Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: Frunzăverde a abandonat şi a trădat PDL

Boc: Frunzăverde a abandonat şi a trădat PDL

scris de A.B.
7 afisari

Emil Boc iese la rampă. El consideră că Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi, primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv „Vântul bate, apa trece, peitrele ramân”.

 emil boc si sorin frunzaverdePreşedintele Emil Boc a subliniat  că pedeliştii mai au un crez nescris, respectiv „casa părintească nu se vinde niciodată”, el fiind de părere că un pedelist adevărat nu îşi vinde sufletul. El a adăugat că pedeliştii nu trădează acest crez, iar, dacă îl trădează, soarta lor trece în uitarea istoriei.

 „Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi. Primul este chiar în imnul partidului şi spune: «Vântul bate, apa trece, pietrele rămân»”, a spus Boc.

 Deşi rândurile Partidului Democrat se răresc, Emil Boc susţine că formaţiunea sa este şi rămâne unită. Mai mult, Boc crede că PDL îşi va îndeplini obiectivele la alegerile locale şi parlamentare şi va guverna şi după anul 2012.

 În altă ordine de idei, Emil Boc recunoaşte că a greşit când a acceptat, la congres, ca Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a PDL.

 „Am greşit când am acceptat, la Congres, ca Sorin Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a PDL„, a spus, într-o conferinţă de presă, Emil Boc.

 El nu a evitat să-i critice pe adversarii politici ai PDL – USL, susţinând că atunci când apare prima ocazie de traseism politic se comportă laş.

 „USL afirmă şi strigă în fiecare zi că este împotriva traseismului politic. USL chiar doreşte să modifice Constituţia pentru a interzice traseismul politic. Când apare însă prima ocazia de a beneficia de traseismul politic se comportă laş şi uită tot ceea ce au promis. Aceasta este adevărata revoluţie a bunului-simţ a PNL şi USL”, a încheiat Boc.

1 comentariu

Val Verde 28-03-2012 - 15:46

Cam neinspirata asocierea oamenilor „grei” din partid cu bolovanii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult