Boc: Greul nu a trecut

scris de Ziua Veche
2 afisari

Problemele economice nu au fost inca depasite, iar lunile urmatoare vor fi decisive pentru consolidarea reformelor incepute si asigurarea unei cresteri economice sanatoase, a declarat, luni, in Parlament, premierul Emil Boc, la dezbaterea privind bilantul guvernarii.


„Greul nu a trecut inca. Oricine era la guvernare in locul nostru era obligat sa ia aceleasi decizii dureroase, dar corecte si necesare. Nu cu populisme vom iesi din recesiune”, a spus Boc, citat de Mediafax.

El si-a inceput discursul din Parlament privind bilantul guvernarii acuzand din nou guvernarea PNL, pentru deficitul ridicat din 2008 in contextul unei cresteri economice de 8%, si a apreciat ca nu fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu este in masura sa critice actuala guvernare.

„Daca cineva este in masura sa ceara socoteala pentru perioada actuala, acela nu este el. Tariceanu are pretextul ca noi sa platim in continuare aceleasi salarii si pensii, uitand de criza”, a spus Boc.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, saptamana trecuta, o solicitare a liderului grupului PNL pentru organizarea in data de 20 septembrie a unei dezbateri, cu participarea premierului Emil Boc, in care sa se faca un bilant al guvernarii si sa fie prezentate masurile de relansare economica.

In solicitarea PNL, semnata de Calin Popescu Tariceanu, se arata ca la dezbatere trebuie abordate problemele legate de bilantul actiunii guvernamentale la noua luni si motivele remanierii, de masurile de relansare economica, de natura fiscala pe care Guvernul le are in vedere, prezentarea unui calendar privitor la revenirea la nivelul anterior al salariilor din sectorul bugetar, precum si modul de indeplinire a angajamentelor din programele de guvernare succesive din decembrie 2008 pana in prezent.

0 comentariu

pompiliu bota 17-03-2010 - 00:10

PREDOIU este pionul celui mai puternic grup de interese: colegii de drupă V. STOICA, A. STĂNESCU ŞI CĂLIN ZAMFIRESCU…!

Mr.J.J. 20-03-2010 - 04:30

Adevarata rusine nationala
este alta:” Cum nu s-a sesizat
nimeni pana in prezent de toate abuzurile de drept inregistrate de multi ani in arhiva SIPA „.
Dar acest aspect ar deveni
foarte neplacut si ar scoate la lumina adevarata coruptie a
clasei politice din Romania.
Dute tu romane si cere in
Justitia Romana o copie a
inregistrarii digitale a sedintei de judecata si sa vezi ce raspuns frumos negativ
vei obtine in sec.21 mai rau
decat la lumea 3-a din Africa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult