Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc i-a aratat “cartonasul galben” lui Vladescu. Urmeaza cel rosu

Boc i-a aratat “cartonasul galben” lui Vladescu. Urmeaza cel rosu

scris de Ziua Veche
0 afisari

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, ca l-a „mustruluit” pe ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, pentru afirmatiile acestuia privind eliminarea cotei unice de impozitare si ca i-a aratat „cartonasul galben”, deoarece nu a avut mandat sa lansezein discutie o astfel de tema. „L-am mustruluit pe ministru si a fost sanctionat cu un cartonas galben, pentru ca nu a avut mandat sa lanseze o astfel de tema. El a facut-o cu o maniera nevinovata. Inainte sa dai cartonasul rosu, dai cartonasul galben”, a spus Boc miercuri seara, la postul public de televiziune, potrivit Mediafax.


Ministrul Finantelor a sustinut,intr-un interviu acordat saptamana trecuta „Ziarului Financiar”, ca Romania ar trebui sa treaca de la 1 ianuarie 2011, dupa sase ani de cota unica, la un sistem de impozitare progresiva a veniturilor, inclusiv a tuturor pensiilor, concomitent cu scaderea TVA.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult