Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc îi cheamă în şedinţă de urgenţă pe liderii PDL

Boc îi cheamă în şedinţă de urgenţă pe liderii PDL

scris de A.B.
2 afisari

Emil Boc i-a convocat pe democrat-liberali la discuţii în urma cutremurului provocat în partid de plecarea lui Sorin Frunzăverde. Mai mulţi parlamentari cer convocarea unui congres şi schimbarea lui Boc din fruntea PDL.

Emil Boc (foto MondoNews.ro)

Emil Boc (foto MondoNews.ro)

Plecarea lui Sorin Frunzăverde la PNL a stricat polile PDL. Dacă greii partidului spun că nu există tensiuni în interiorul PDL, cei din eşalonul secund vorbesc deja despre soluţia organizării unui congres extraordinar pentru înlăturarea lui Emil Boc de la conducerea partidului.

Mai mulţi parlamentari ai PDL s-au pronunţat pentru debarcarea lui Boc din funcţie, iar o reacţie a liderului PDL în acest sens este aşteptată în urma şedinţei convocate în Modrogan, anunţă RTV.

Sorin Frunzăverde a demisionat din partid. Frunzăverde a trecut la liberali şi va candida din partea PNL la şefia Consiliului Judeţean Caraş Severin.

Decizia acestuia a stârnit însă şi numeroase reacţii. Majoritatea liderilor PDL au fost uimiţi de mişcarea politicianului. Pe de altă parte, politicienii opoziţiei susţin că au luat această decizie, împreună cu Frunzăverde, în urmă cu câteva zile.

„Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Aşa cum mi s-a propus astăzi, voi deveni vicepreşedinte al PNL. Nu poţi să candidezi pentru funcţia asta fără să fii membru PNL”, a precizat Frunzăverde.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult