Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc îl avertizează pe Cristian Preda

Boc îl avertizează pe Cristian Preda

scris de M.A.
70 Afisari

Liderul PDL, premierul Emil Boc, i-a transmis, joi, europarlamentarului democrat-liberal Cristian Preda să se preocupe de modul în care îşi gestionează propriul viitor politic, reacţionând astfel după ce acesta a apreciat că Boc ar trebui „să facă un pas înapoi”, deoarece nu mai are energie.

Premierul Emil Boc

Întrebat, joi seara, la postul public de televiziune, cum comentează declaraţiile europarlamentului Cristian Preda, Boc a afirmat, zâmbind, că este bine că există puncte de vedere, dar că fiecare persoană trebuie să aibă grijă de viitorul său politic, transmite Mediafax. „Este bine ca fiecare să îşi gestioneze viitorul poltiic aşa cum crede de cuviinţă”, a spus Boc.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, marţi, la Europa FM, că Emil Boc trebuie „să facă un pas înapoi”, pentru că nu mai are energie, nu mai suscită speranţă şi optimism şi nu reprezintă o şansă pentru România, cu toate că este mai bun decât Victor Ponta şi Crin Antonescu la un loc. Preda a declarat că alături de Monica Macovei şi Sever Voinescu se gândeşte la un plan potrivit căruia să acţioneze la alegerile interne din PDL.

Boureanu sare la Preda-Macovei-Voinescu

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu susţine că „reformiştii” nu au ce să ofere altceva decât discursul anticorupţie şi vin cu propuneri de integritate caracteristice comuniştilor sovietici, transmite Agerpres. Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu susţine, într-un interviu acordat EVZ, că dezbaterea pe marginea criteriilor de integritate propuse de Monica Macovei, Cristian Preda şi Sever Voinescu ascunde interesele personale ale acestora, care nu au altceva de oferit. „Personal, nu cred că această grupare, autointitulată reformistă, mai are ceva de oferit partidului sau societăţii decât acest discurs anticorupţie care de multe ori este lipsit de conţinut. Este trist că, pentru astfel de luări de poziţie, PDL, care a dat singurul premier cu imaginea de „om curat”, este perceput drept corupt. Cred că problema PDL este legată de percepţia publică de partid incompetent şi mai puţin de partid corupt,” spune Cristian Boureanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS