Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc îl trimite pe Antonescu acasă la grădinărit

Boc îl trimite pe Antonescu acasă la grădinărit

scris de D.P.
147 Afisari

Premierul Emil Boc consideră că liderul PNL, Crin Antonescu, ar trebui să demisioneze din Parlament dacă nu recunoaşte referendumul privind revizuirea Constituţiei şi să fie plătit din resursele familiei, şi nu din resurse publice.

Emil Boc„Nu înţeleg cum unii lideri ai opoziţiei, cum este Crin Antonescu, spun că nu ţin cont de rezultatul referendumului ( privind revizuirea Constituţiei – n.r.) şi nu recunosc referendumul. Este ca şi cum nu l-ai recunoaşte pe cel care îţi dă salariul în fiecare zi. Asta înseamnă declaraţia lui Crin Antonescu şi ar trebui să îşi dea demisia din Parlament şi să lucreze aşa cum obişnuieşte, de la 13.00 la 17.00, probabil acasă la grădinărit. Şi să fie plătit din resursele familiei, nu din resurse publice, dacă spui că nu te interesează ce au votat cei care te plătesc în fiecare zi. Este o chestiune de demnitate şi respect faţă de rezultatele unei decizii şi trebuie să pui în practică ce s-a votat la referendum„, a spus Boc, citat de Mediafax.

El a adăugat că le cere politicienilor care nu doresc modificarea Constituţiei şi controlul averilor ilicite să spună „cu subiect şi predicat în faţa românilor acest lucru”.

Emil Boc a afirmat că politicienii susţin verificarea averilor ilicite care se face doar prin modificarea Constituţiei, dar pe de altă parte se opun proiectului de revizuire.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joia trecută, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa nu va participa la procesul de modificare a Constituţiei în actuala formulă parlamentară, el apreciind că modificarea legii fundamentale trebuie operată de viitorul Legislativ, într-un climat de dialog.

8 comentarii

ionion 08-06-2011 - 13:25

Crin e boboc.
Are dreptate Boc.

YAAKOV 08-06-2011 - 17:51

Cacaramache, te dadusem disparut ! Ai supravietuit crizei financiare ? Unde dormi acum, in vagoanele trase pe linia moarta la spalat ?

ionion 08-06-2011 - 13:53

EXCELENTELE VOASTRE CER SCUZE CU UMILINTA CA CAPUL LIBERAL E BOBOC CU CAS LA GURA, PERICOL REAL IN ROMANIA, UNDE AVEM SI PONTA INCA PREA BOBOC SI ACESTA CA SA PONTEZE CEVA, CHIAR SI MACAR UN OU.

ionion 08-06-2011 - 14:02

EXCELETA VOASTRA DOMNULE HUHU, PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE, IATA DOMNUL ANTONESCU NU PREA STIE NICI GRADINARITUL….NU PUTETI LASA ADVERSARUL POLITIC SA-L IRONIZEASCA… FITI UMAN, DVS AVETI GRADINA, NISTE MEDITATII AR AJUTA PARTIDUL, IAR PRIN CASTIGUL DE MATURITATE SI POPORUL, DAR SA MERGETI INCET, 20 DE ANI MINIMUM.

urbos 08-06-2011 - 15:19

Ba securist imputit, se vede ca esti bosorog, nu te duce capul ala senil sa renunti la „excelenta”. Te dai de gol ma sclerozatule. Mars la azil.

florin 08-06-2011 - 16:11

Si tu mars la nebun URBOSULE !!!Un om normal nu poate injura pe oricine e de alta parere. Esti un mare prost si nici nu vreau sa mai vorbesc cu tine!!!!

Ciu Huhu 08-06-2011 - 15:38

Bai porc evreu-portocaliu-evreu-comunist-basist cu multe nick-uri furate, SICTIR TU SI TOATE LICHELELE ASEMANATOARE TIE!

tanase marian 08-06-2011 - 15:59

domnule dement si bolnav mental sa te bata dumnezeu daca atentezi la bunul simt al omului asadar sa antelegem bolnavule un securist a fost la vremea lui un om statornic an sine si nu un hot care de ceva ani au ampanzit romania,,. am completat acestea deoarece si eu folosesc aceasta formula de bun simt,,excelentele voastre,,……………………. cand l am vazut pe acel dement actual carciumar dinescu credeam ca se va schimba lumea an bine,,.apoi l am vazut vorbind ca un puscarias sadea an ce lumi traim oare halucinatia voastra dementule ,,va bate dumnezeu pentru aceasta batjocorire a spatiului,,.nihil sine deo,,………..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS