Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: Interpretii de manele trebuie sa fie tratati ca toti cetatenii acestei tari

Boc: Interpretii de manele trebuie sa fie tratati ca toti cetatenii acestei tari

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la Iasi, ca interpretii de manele vor trebui sa plateasca taxe si impozite pe veniturile obtinute, la fel ca toti ceilalti cetateni, precizand ca normele de aplicare ale Codului Fiscal vor fi elaborate pana la sfarsitul acestei luni.


„Se poate face prin controale indirecte, care vor permite ca si manelistii sa fie tratati ca toti cetatenii acestei tari si sa plateasca impozite si taxe legale. E problema Finantelor sa stabileasca modul in care se face aceasta impozitare, dar exista metoda controlului indirect”, a afirmat Emil Boc, citat de Mediafax.

0 comentariu

Ob Ama 12-03-2010 - 13:04

Cipru, Bulgaria, Polonia, Romania si Comisia Europeana sa suga p…..

NP 12-03-2010 - 22:56

Cipru, Bulgaria, Polonia, Romania si Comisia Europeana sa treaca si ei la rindul lor impunerea vizelor pentru americani pe ordinul de zi. So simple is that.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult