Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc îşi plantează oamenii în posturi călduţe

Boc îşi plantează oamenii în posturi călduţe

scris de C.P.
13 afisari

Guvernul a numit-o, în şedinţa de miercuri, pe Cynthia Carmen Curt, consilierul pe probleme juridice al premierul Emil Boc, în funcţia de consul general al României la Barcelona, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria. 

Boc îşi plantează oamenii în posturi călduţe

Prin Hotărârea de Guvern de numire a Cynthiei Carmen Curt se prevede şi retragerea actualului consul general la Barcelona, Radu Ionescu, al cărui mandat de patru ani a expirat, fiind numit în 2007, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Cynthia Curt deţine în prezent şi calitatea de membru, din partea grupului PDL din Senat, al Consiliului Naţional de Integritate (CNI). Ea a mai lucrat la catedra universitară a lui Emil Boc de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, a fost subprefect de Cluj, iar din 2008 a făcut parte din echipa de consilieri a premierului Boc.

Totodată, în şedinţa de miercuri, Guvernul a mai hotărât numirea lui Gheorghe Nicolae Pahonea, diplomat de carieră, în funcţia de consul general al României la Sankt-Petersburg, în Federaţia Rusă, fiind retras Ion Bistreanu, precum şi numirea lui Alexandru Mureşan, de asemenea diplomat de carieră, în funcţia de consul general al României la Vârşeţ, în Serbia, fiind retras Gabriel Nicola

2 comentarii

coco 12-05-2011 - 17:15

o cunosc…e frumoasa, desteapta, isi cunoste interesul si se misca repede si bine

pensionar 12-05-2011 - 19:05

Si nici nu are mutra de B.O.Z.G.O.R.O.A.I.C.A !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult