Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc neaga ca unii ministri si-au depus demisia

Boc neaga ca unii ministri si-au depus demisia

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Premierul Emil Boc a negat ca unii ministri si-au depus demisiile sedinta de guvern de miercuri dimineata. Sedinta s-a intrerupt, iar premierul s-a deplasat la Parlament pentru a se intalni cu deputatii PD-L. Guvernul se va reuni la ora 18.00 pentru a se discuta restructurarea ministerelor.


Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat ca premierul Emil Boc a parasit pentru putin timp sedinta de miercuri a Cabinetului pentru a se intalni cu un oficial de la Bruxelles.”Zvonurile referitoare la demisia unor ministri sunt false”, a spus presei oficialul guvernamental. Miercuri dimineata au circulat informatii potrivit carora mai multi ministri, printre care Funeriu, seitan, Dumitru si Vladescu, isi vor depune demisia in sedinta de miercuri a Cabinetului si ca sedinta de guvern a fost intrerupta tocmai pentru ca ministrii sa recurga la acest gest. La Palatul Victoria se afla si baroneasa Emma Nicholson, care participa la reuniunea organizatiilor caritabile din sectorul social.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS