Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc promite scăderea taxelor şi impozitelor

Boc promite scăderea taxelor şi impozitelor

scris de A.H.
3 afisari

Premierul Emil Boc a afirmat că Guvernul are în vedere scăderea unor taxe şi impozite, printre care se numără contribuţiile la asigurările sociale, Boc spunând că prin scăderea acestor taxe Guvernul urmăreşte să încurajeze crearea de noi locuri de muncă.

Premierul Emil Boc promite scaderea taxelor si impozitelorPrezent, marţi, la Ploieşti, unde şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat de preşedinte al PDL, Emil Boc a afirmat, la finalul discuţiilor cu reprezentanţii PDL Prahova, că Guvernul are „în vedere” scăderea unor taxe şi impozite, printre care se numără contribuţiile la asigurările sociale, transmite corespondentul Mediafax.

„Avem în vedere scăderea unor taxe şi impozite, printre care scăderea contribuţiilor la asigurările sociale, ceea ce înseamnă încă un pas în plus în direcţia susţinerii muncii”, a spus Boc. El nu a precizat când anume ar urma să fie pusă în practică o astfel de măsură.

1 comentariu

tanase marian 27-04-2011 - 13:42

domnule prim ministru eu,maistru militar an rezerva tanase marian de la s. t. s. va transmit urmatoarea scrisoare deschisa,dumneavoastra si domnului presedinte basesca,trebuie sa fiu ascultat,.am o de ficienta neurologica de acum sase ani vand la un accident vascular grav am fost refuzat de medicul de familie de la i. g. p. si am fost andrumat catre spitalul m. i. acolo am gasit trei medici betian cabinet,mi s a refuzat terapia de urhenta,,………………. acum sase luni la o recadere a bolii am mesrs cu fiica mea la clinica fundeni unde un derbedeu medic m a dat afara an strada cand i am relatat drama de la sptalul m. i. asadar nui stau cu mana antinsa domnilor demnitari ai statului eu sufar nu pot merge eu nu am iesit an strada de sase luni sunt impozitat iar la c. a. s. mi se opresc 70 de lei lunar si nu am deci un medic de familie,,………………….. sunt disperat adresez axeasta scrisoare deschisa voua ca demnitari si statului roman ce sa fac nu pot merge ,,.desi am lucrat la s. t. s. ante89 am declansat altercatii cu f. s. u. n. spunand ca ceausescu a facut rau religiei si am fost mutat agresivde acolo am fost urmarit de 215 pana la teecerea an rezerva ce sa fac sunt furat, ancontinuu eu am avut la cet buc sud grupa a doua de munca si la s. t. s 25 de ani grupa unu de la lucrul cu radiatii am acest deficit acum nu pot merge,nu stau cu mana antinsa nu pot merge sunt furat,.ajutor,,tanasemarian251146@yahoo.com,,..,,0216734240,,……………

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult