Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc pus la colt in PDL: Dupa Oltean, il ameninta si Preda

Boc pus la colt in PDL: Dupa Oltean, il ameninta si Preda

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca exista ministri in Guvernul Boc care prin atitudinea lor si prin deciziile pe care le iau „aduc prejudicii enorme PDL”, iar acest lucru „nu este corect”.


Liderul democrat-liberal a precizat ca va sustine Guvernul Boc in adoptarea masurilor de austeritate, desi in ultimele saptamani a criticat de nenumarate ori Executivul pentru modul in care a ales sa actioneze in aceasta perioada de criza financiara. Preda a declarat ca toti parlamentarii de Buzau vor vota impotriva motiunii de cenzura indreptata impotriva Executivului, pentru ca Guvernul Boc sa-si poata pune in aplicare programul de masuri stabilite cu Fondul Monetar International. Deputatul buzoian a precizat, conform Mediafax, insa ca, dupa ce Guvernul va primi votul de incredere, va trebui „sa se tina de cuvant si sa restructureze cheltuielile asa cum a promis”. Cezar Preda a subliniat, in acelasi context, ca premierul va trebui „sa nu mai tolereze in jurul lui pe cei care isi fac doar programul propriu”. In aceeasi conferinta de presa, Cezar Preda a precizat ca exista oameni in Guvern care prin atitudinea lor aduc prejudicii enorme Partidului Democrat Liberal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult