Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc rămâne preşedintele PDL

Boc rămâne preşedintele PDL

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

Emil Boc a fost reconfirmat de Convenţia Naţională a PDL în funcţia de preşedinte al partidului cu  855 de voturi. Vasile Blaga a primit 498  de voturi, iar Theodor Paleologu 24 de voturi.

Emil Boc a recastigat sefia PDL

Emil Boc ramane presedintele PDL

Votul a fost secret cu ştampilă, cu trei buletine de vot.

Convenţia PDL a început, în cursul dimineţii de sâmbătă, cu discursul preşedintelui Traian Băsescu, care le-a cerut democrat liberalilor să continue procesul de reformă a statului, iar după numărarea voturilor partidul să rămână unit.

Înainte de prezentarea moţiunilor celor trei candidaţi la şefia partidului, preşedintele PDL Emil Boc şi-a prezentat raportul de activitate, iar delegaţii au votat modificări la statutul acestei formaţiuni.

Theodor Paleologu a fost primul care şi-a prezentat moţiunea ‘Privind spre viitor’, pledând pentru o identitate clară de dreapta a partidului.

A urmat apoi actualul lider al democrat-liberalilor, Emil Boc, care s-a pronunţat pentru continuarea reformelor instituţionale şi a celor din cadrul partidului, prezentând elemente cheie din moţiunea sa ‘România dreaptă. România puternică’.

Cel de-al treilea candidat, Vasile Blaga, care a prezentat moţiunea ‘O Românie dreaptă. O Românie europeană’, a declarat că este nevoie de o schimbare la vârful PDL, deoarece partidul nu mai funcţionează şi în cadrul lui nu se mai face politică.

Potrivit unor surse din PDL, Emil Boc şi Vasile Blaga se vor duce la Cotroceni în această seară pentru discuţii cu Traian Băsescu privind viitorul guvernării şi reconcilierea dintre taberele care s-au bătut pe şefia PDL.

12 comentarii

digital 14-05-2011 - 20:47

pcr-ule ti s-a implinit pohta! se si vede,esti primul la……pupat icoane!!!
ha!ha!ha!

urbos 14-05-2011 - 23:27

A bocit putin si rolandu alaturi de Bashina, lasa-l in durerea lui.

digital 14-05-2011 - 23:31

eu am facut agricultura pe articolul lui neacsum asa ca nu raspund pentru ce va urma cu pdl-ul!!!

digital 14-05-2011 - 23:33

io acu mi-am dat seama ca mai bine punea poza cu rolandul insasi!

Didos 15-05-2011 - 05:40

Frumos si elegant ! Un congres triumfalist , un congres al marilor victorii si realizari , un congres stralucitor si umflat ca un balon de sapun , un congres in care participantii s-au exacerbat laudandu-se unii pe altii si in final un congres in care participantii s-au luminat brusc ,cat de destepti ,frumosi si necesari sunt. Au participat in aceasta prima zi ,Zoe Trahanache , Catavencu, Dandanache , Costachel Gudurau , toti in mai multe exemplare. Nimic despre amratul de roman ! Sa ramanem pe receptie in loji , vodevilul continua : urmeaza actul doi !

tanase marian 15-05-2011 - 16:39

excelentele voastre cum pot sa ma bucur de aceste asa zis succese,cand sub aceasta tragica guvernate ,am gasit nenorocirea vietii mele domnule presedinte basescu, am fasit doi colonei dr. beti an spital ,,mi au refuzat interventia,,…………….. era un spital militar al m. i. ,,. am fost aruncat an strada de un derbedeu medic la fundeni,,infractorul este an subordinea doamnei prof. dr. virginia ion neurologie etajul trei,,.si asadar sub acesti ticalosi nu pot sa merg am ,un gen de infirmitate zerou tratata de sase ani,,……………. cum poate un coloneldr. sa i strige beat an usa spitalului,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,……………………sa va dea creatorul divin multa nenorocire voua bolnavilor eu nu pot sa merg nu sunt ajutat,sunt un militsar an rezerva de la s. t. s. iar demnitarul prim al tarii ami striga ca stau cu mana antinsa la el,,. asadar sunt acestea de fapt nenorocirea acestui popor roman furat si batjocorit,,.nihil sine deo,,………….sa se defineasca profetia mea derbedeilor sunt un om care munceste de la 16 ani,,………..rusine romani rusine romania,,…………

tanase marian 15-05-2011 - 16:43

este asadar la acest moment o eludare a legii o debandada totala si voi va bucurati de nenorocirea mea,,………..sa va bata dumnezeu . hoti si nenorociti,,………..cenzurati ma daca puteti eu nu pot sa merg,an aceasta tara nu mai functioneaza nimic,,nu pot da merg un derbedeu dr. la clinica fundeni m a dat afara an strada,.mi se fura bani din pensia militara,,…………..rusine,,………

jan dinu 15-05-2011 - 17:42

D-le Tanase ,ti-am promis ajutorul !
Sunt primul care ti-ash schimba placa de la
vocabular …,e prea uzata or acu patefonului
trebuie schimbat ca KAM zgirie ..
JD-USA

Shark 15-05-2011 - 23:24

sanchi, de parca n-am fi stiut … aplaudati-va intre voi acum … va vine vremea… lichelelor !!!!!!!!

CZC 16-05-2011 - 05:45

Cat de actual este Eminescu!
“…toti se stransera aicea si formeaza patriotii.”
“Spuma asta-nveninata, asta plebe ast gunoi
Sa ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi!”
“Si deasupra tuturora, oastea sa si-o recunoasca,
Isi arunca pocitura, bulbucatii ochi de broasca.”
“Cum nu vii tu, Tepes doamne… “

Ciu Huhu 16-05-2011 - 06:50

Corect, subscriu!

T.B. 16-05-2011 - 11:22

Lichelelor, fiica mea a absolvit in strainatate. Azi este Europarlamentara, pentru viitor trebuie sa-i asigur un post bun acolo, un vicepresedinte in PD-L. Partidul meu este singurul partid de dreapta, boborul o iubeste, ar putea continua modernizarea si reformele liberale pe care le-am initiat io. In viitor ar putea ocupa chiar si postul de presedinte, fiica mea este mult mai desteapta decat cred unii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult