Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: Salariul minim va creşte. Bugetarii vor recupera diminuarea salariala în 2011

Boc: Salariul minim va creşte. Bugetarii vor recupera diminuarea salariala în 2011

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Premierul Emil Boc a declarat vineri că Legea salarizării bugetare va consacra, în 2011, o recuperare a sumelor de bani pierdute prin diminuarea cu 25 la sută, iar dacă va exista o creştere economică mai mare decât cea prognozată se va putea discuta şi despre alte creşteri salariale.

Boc a declarat, la Cluj, că formula finală a legii este în negociere, dar că aceasta prevede creşterea salariului minim şi va duce la o recuperare a sumelor pierdute în iulie.

„Legea va consacra o recuperare a sumelor de bani pierdute prin diminuarea cu 25 la sută. Formula finală este în negociere, salariul minim care este acum de 600 de lei va creşte şi se va recupera o sumă importantă din ceea ce bugetarii au pierdut în iulie. Oferim cât poate ţara. Dacă vom avea o creştere economică mai mare discutăm şi despre alte creşteri salariale”, a spus Boc, potrivit Mediafax.

Premierul a afirmat că, potrivit datelor FMI şi CE, România va înregistra anul viitor o creştere economică între 1,5 şi 2 la sută.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult