Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc spune de ce PDL nu votează guvernul Ponta

Boc spune de ce PDL nu votează guvernul Ponta

scris de D.P.
2 afisari

PDL nu va vota Guvernul Ponta în Parlament, a declarat preşedintele PDL, Emil Boc, duminică, la lansarea naţională a candidaţilor democrat-liberali la alegerile locale, eveniment care se desfăşoară la Sala Polivalentă.

emil boc

Boc spune de ce PDL nu votează guvernul Ponta

‘Nu se poate să votezi un Guvern penal, plin de incompatibili, şi care prima măsură pe care o propune este să majoreze cu 16% numărul portofoliilor guvernamentale. Aceasta este forma de respect a PSD, a USL-ului, faţă de români, mărind numărului de ministere într-o perioadă în care, încă, România şi Europa au nevoie de foarte multă atenţie şi prudenţă. La ei (USL-n.r.) cele mai importante lucruri sunt ciolanele şi satisfacerea intereselor private şi de grup ale celor din USL. Altfel, cum explică să propui foarte mulţi oameni cu probleme penale şi incompatibilităţi. Cum se explic că acest Guvern Ponta are ca prim obiectiv renunţarea la ceea ce au vota românii la referendum în 2009, reducerea numărului de parlamentari la 300. Ce respect mai au aceşti oameni pentru democraţie ?’, a declarat Emil Boc.
Preşedintele PDL a criticat şi propunerea făcută de Victor Ponta la ministerul Educaţiei, acuzând faptul că astfel se încearcă întoarcerea la ‘mediocritate’ şi la la fabricile de diplome fără acoperire’. ‘Acestea îngroapă România şi îngroapă performanţa’, a declarat Emil Boc, citat de Agerpres. Liderul democrat-liberal a spus că PDL trebuie să se lupte în continuare pentru apărarea reformelor făcute în domeniul educaţiei, justiţiei sau a Codului muncii.
‘Aceste lucruri trebuie apărate de noi pentru sănătatea sistemului politic românesc’, a mai declarat Emil Boc.

2 comentarii

BULA 06-05-2012 - 12:46

Portocaliul Boc are dreptate. Daca amesteti culorile rosu (PSD) cu albastru (PNL) rezulta ceva cacaniu.

Pribeagul 06-05-2012 - 18:02

„…prima măsură pe care o propune este să majoreze cu 16% numărul portofoliilor guvernamentale.”

Cum a ajuns dl Boc la acest procent?

O asemenea masura idioata si megalomna indreptateste cele mai aspre critici.

Ministru delegat pentru mediul de afaceri – Lucian Isar

Ministrul delegat pentru dialog social – Liviu Marian Pop

Ministrul delegat pentru strategii guvernamentale şi relaţii cu societate civilă – Victor Alistar

Isar va asigura alt mediu de afaceri? Altul, al lui?

Pop si Alistar vor asigura dialogul social si relatiile cu societatea civila? Ceilalti membrii ai guvernului vor trai izolati in cetati alpine?

Alistar va face strategii guvernamentale? Altele? Ale lui?

De fraze, idei si aranjamente sforaitoare are nevoie acum societatea romaneasca?

Isar. Un tip interesant: „economist în vârstă de 35 de ani, absolvent de master în matematici la Oxford şi doctor în economie. El a fost vicepreşedinte la Citi Bank şi Bancpost, conform Mediafax.

…Isar are studii în finanţe şi matematică la ASE Bucureşti, la Universitatea din Bucureşti, la Chicago GSB, la Oxford University, la DOFIN ASE şi Harvard Business School.

…tânăr ministru al guvernului Ponta a fost „acuzat” de BNR pentru atacul speculativ asupra leului din toamna lui 2008″.

Trecind peste niste extravagante ale dlui Isar, cum ar fi atacul speculativ, 🙂 imi place ca un asemenea om ar putea sa faca parte din Guvern. Ma gindesc ca ar putea sa faca in asa fel incit membrii cabinetului sa actioneze conform unor relatii matematice, actiune care sa duca la succes. Matematica si alte stiinte ar putea fi puse la treaba.

Avem nevoie de alti omeni ca de trogloditi ajunsi din haos la conducerea statului ne-am saturat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult