Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc, tot mai tare pe poziţii

Boc, tot mai tare pe poziţii

scris de P.C.R.
2 afisari

Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, declară că Emil Boc trebuie să rămână, dar să renunţe la şefia partidului.

Emil Boc are tot mai multa sustinere in PDLSusţinător al lui Vasile Blaga la preşedinţia partidului, Cezar Preda crede că PDL are nevoie de o schimbare la vârf pentru o repoziţionare a formaţiunii.

„Susţinerea mea pentru Vasile Blaga nu vine dintr-o prietenie nemaipomenită. Eu cred sincer că Partidul Democrat Liberal are nevoie de o schimbare la vârf, pentru o repoziţionare a lui, care trebuie să capete un suflu nou, iar suflul acesta nou îl capeţi în momentul când schimbi conducătorul care vine cu alt proiect, cu alte idei, cu alt tonus”, a afirmat vicepreşedintele formaţiunii, care a exclus în acelaşi timp ca lupta pentru şefia PDL să producă o schismă în interiorul partidului.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean este de părere că, până la definitivarea alegerilor interne ale partidului, în mai, Guvernul nu va fi remaniat.

Ioan Oltean spune că Emil Boc trebuie să conducă în continuare şi partidul şi guvernul, iar Vasile Blaga să fie secund în PDL.

„Cred că acest proiect de modernizare, de reformare a partidului, poate să fie realizat de către actualul preşedinte al partidului, Emil Boc. (…) Nu singur, ci ca promotor al moţiunii şi ca om care are şi trebuie să aibă puterea să adune în jurul lui pe toţi cei care doresc reformarea PDL, fie că îi cheamă Boc, Videanu, Stolojan, Flutur sau Blaga, Preda, Negoiţă, Berceanu ş.a.md. Toţi cei care doresc modernizarea partidului trebuie să gândească la fel”, a spus Oltean, citat de Agerpres.


2 comentarii

Viorica Ianc 19-03-2011 - 06:05

Boc pare mai putin falcos !

Shark 24-03-2011 - 18:02

normal… oligofreni ca boc trebuie pusi in frunte… sa nu care cumva ca cracneasca la deciziile luminate ale chiorului !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult