Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: USL ia cireaşa de pe tort

Boc: USL ia cireaşa de pe tort

scris de A.B.
4 afisari

Emil Boc nu crede nimic din ce anunţă premierul Victor Ponta cu privire la măsurile de supraimpozitare a veniturilor peste 4.500 de lei  şi susţine că Guvernul USL realizează un singur lucru, ia cireaşa de pe tort.

boc“ Acest Guvern nu face altceva decât să beneficieze de măsurile pe care noi le-am luat şi să spună că din 2013 face ceva, astfel încât eu nu cred nimic din ceea ce spune, pentru că până acum tot ceea ce le-a promis oamenilor când erau în opoziţie nu au făcut nimic. Amintiţi-vă cât de mult susţineau scăderea TVA, TVA redus la alimente, mărirea salariului minim, eliminarea contribuţiilor sociale sau diminuarea acestora, toate aceste lucruri le-au spus, în mod demagogic, şi acum nu le fac”, a susţinut Emil Boc. El a adăugat că acum guvernarea USL realizează un singur lucru, ia cireaşa de pe tort, pe baza muncii Cabinetelor Boc şi Ungureanu. „Măsurile noastre au fost cele care au dat stabilitate României şi din nefericire Guvernul Ponta o afectează în fiecare zi, aşa cum se şi în raportul euro-leu, fiind fugărit în fiecare zi de acest Guvern„, a comentat Boc. Guvernul analizează impozitarea suplimentară, cu încă 16%, a sumei din pensie sau salariu care depăşeşte 4.500 lei /lună, sistem care ar putea fi aplicat începând cu anul viitor şi numai pentru sectorul bugetar, a declarat, marţi, premierul Victor Ponta.

El a amintit că Guvernul USL intenţionează să aplice de anul viitor cote diferenţiate de impozit, în funcţie de nivelul salariilor. „În plus faţă de acest sistem fiscal, dacă va fi cazul şi dacă se va dovedi o idee bună, în special în zona bugetară, pentru că nu vreau să dăm semnale negative în zona privată care deja a suferit destul de multe în urma crizei, pentru cei care au venituri mari de la buget, de peste 4.500 lei pe lună, acolo poate fi vorba de o taxă de solidaritate. O taxă de 16 plus încă 16 peste ceea ce depăşeşte 1.000 de euro pe lună”, a spus Ponta, la Prima TV.

8 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-05-2012 - 13:31

Amnezic sau TITANUL gandirii de la RACHITELE uita ca omul lui de incredere APOSTU primar de CLUJ ,nu cobora din pat …sub 50.000 de euro, fapt consemnat, inregistrat si de neuitat de ROMANI care intre timp o duceau in DEZASTRU NATIONAL neintalnit nici pe timp de razboi.Sper ca acest calau-vataf sa fie CHEMAT in fata unei JUSTITII REALE si ADEVARATE si sa DEA SOCOTEALA. Chiar ne considera pe toti prosti !

Traian Basescu 30-05-2012 - 14:38

Da ma, da’ noi pe Apostu l-am bagat la zdup. I da-mi un exempl de macar un USL-as baga la apa de Ponta. Vezi tu, asta o sa va si aduca sfaristul. De furat, furati deja mai rau ca mama PDL-ului dar de bagat la apa ioc. Asta o sa va si aduca sfarsitul in toamna.

Sa traiti bine bai 😉 🙂 🙂

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă…

digital 30-05-2012 - 19:13

trebuia să te bagi pe tine,mă,la zdup!
tu ,pe tine,însuți!
aia era o treabă!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-05-2012 - 14:05

A -ti …trait Prea Bine bey ……! Nu tu ma idiotten , care ai ajuns in USA sa lucrezi pe mai departe la cei care te platesc de acasa !Si nu ma ambitiona, ca am mai avut o iredentista de pe la noi, care se credea in siguranta in …Arizona,Vezi ca …bratzul rev. e …lung!De fapt tu …nu contezi !NIEMAND!Esti un troll nenorocit care ar face VAL-uri, ca alt nenorrocit cu ac. nume!

Ciu Huhu 30-05-2012 - 15:46

E FOARTE CLAR, Ziua Veche E UN ZIAR BASIST, TAIE TOT CE NU CONVINE LUI BASESCU, isi va pierde forumistii si cititorii, TOT MAI MULT.!
VA DA FALIMENT!!!!!!!!!!

detector de portocarcalaci 30-05-2012 - 18:52

pitikania bok.cie face dovada ca „poseda humor” sau o doza de super-nesimtire tipica bandei portoca.ca.lacilor alimentati de blejanar si ale vaci de muls euroi !

Pribeagul 30-05-2012 - 19:34

„Salariul nesimţit al tatălui Robertei Anastase: 35.000 lunar, leafă de bugetar. 30.05.2012

30.05.2012 Corneliu Anastase, tatăl preşedintelui Camerei Deputaţilor, are un salariu de 350 de milioane de lei vechi, în calitate de consilier al directorului CONPET, informează România TV. Ştire în curs de actualizare”

Maretule Boc, iata un motiv pentru care voi ai vostri trebuie sa dispareti in… negurile istoriei.

In timp ce dati asemenea salariu unui… consilier – care a sudat portile intreprinderii, ca muncitorii sa nu iasa sa demonstreze in ’89 -, ati facut economii la buget reducind pensiile de 700 lei cu 35 de lei.

Ponta va urma aceleasi… obiceiuri ale casei?

dxn 30-05-2012 - 19:37

Salariul si cel care i l-a dat sunt nesimtiti. El e dastept!
Sa-i vad pe Pelti si pe Uli ce spun!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult