Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc: USL să lase ipocrizia şi să vină la vot

Boc: USL să lase ipocrizia şi să vină la vot

scris de A.B.
5 afisari

Preşedintele PDL, Emil Boc, cere USL să lase ipocrizia deoparte şi să participe la lucrările pentru revizuirea Constituţiei, aceasta după ce Victor Ponta a solicitat puterii formarea unui grup de lucru putere-opoziţie pentru elaborarea cât mai rapid a unei noi legi electorale.

emil boc Boc a adresat USL-ului o solicitarea extem de directă: să lase ipocrizia deoparte şi să participe la lucrările pentru revizuirea Constituţiei. “Aud lideri ai USL vorbind fie de cazul Boldea, fie de altă obligaţie în faţa electoratului, când ei refuză, practic, să vină şi să pună în aplicare ceea ce oamenii au votat, şi anume 300 de parlamentari şi Parlament unicameral”, a spus Emil Boc.

El a apreciat că dacă acest lucru ar fi fost votat în Parlament, nu ar mai fi existat situaţii precum cazul Boldea.

„Dacă acest lucru se votează în Parlament, unde sunt aşteptaţi cei de la USL, nu vom mai avea asemenea situaţii precum cazul Boldea, pentru că imunitatea parlamentară va dispărea practic şi oricine va putea ajunge în faţa justiţiei fără nicun fel de vot din partea Parlamentului. Pentru asta e nevoie ca USL să vină şi să voteze revizuirea Constituţiei”, a declarat pentru Mediafax Emil Boc.

1 comentariu

vasile 26-03-2012 - 15:17

MAI RAHAT PANSAT , UNDE EARI TU SI SLUGAII TAI CAND ERA VORBA SA SE VOTEZE „MOTIUNEA DE CENZURA „POTRIVA GUVERNARII MARIONETEI DE BOC ???? IN BANCI TOTI, NU A IESIT NICI UNUL SA VOTEZE PRO SAU CONTRA DUPA PROPRIA CONSTIINTA DE PARCA ELECTORATUL V-A DAT GIRUL IN PARLAMENT SA FACETI CIRC TELEVIZAT CU FURT DE VOTURI LA LEGEA PENSIILOR DE CATRE ROBERTA ANASTASE. TOTI AU FOST HOTI , DAR MAI PARSIVI SI AROGANTI DECAT BASESCU&BOC NU AM VAZUT PINA ACUM NICI PE GESTAPOUL. LOCUL TAU ESTE LINGA CEAUSESCU LA GHENCEA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult