Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Boc vrea evaluarea anuala a membrilor Guvernului si a secretarilor de stat

Boc vrea evaluarea anuala a membrilor Guvernului si a secretarilor de stat

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Membrii Guvernului si secretarii de stat trebuie evaluati anual si schimbati din functii daca nu fac performanta, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, la Consiliul National de Coordonare al PD-L.

Potrivit Agerpres, primul ministru le-a spus alesilor locali ai partidului ca au datoria sa faca acelasi lucru si in teritoriu, unde se impun aceste masuri. “Anual, membrii Guvernului, secretarii de stat trebuie evaluati, unde nu merge, trebuie schimbati. Pentru ca numai tinand oamenii potriviti la locul potrivit partidul isi va mentine credibilitatea in ochii oamenilor. Aveti datoria, dragi colegi, sa faceti acelasi lucru la nivel judetean cu serviciile deconcentrate, sa faceti acelasi lucru acolo unde ati avut oameni care, plecand din partid, au fost propusi pentru diverse structuri, daca nu fac fata, trebuie sa fie schimbati”, a spus Boc. Liderul democrat-liberal a mai afirmat ca le-a cerut partenerilor de la UDMR, in sedinta de joi a coalitiei de guvernare, sprijin pentru modificarea actualei Legi a televiziunii si radioului publice, pentru depolitizarea acestor institutii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS