Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Bombă în Guvernul Ungureanu. Andreea Paul-Vass refuză Economia

Bombă în Guvernul Ungureanu. Andreea Paul-Vass refuză Economia

scris de P.C.R.
2 afisari

Andreea Paul-Vass a anunţat, marţi seară, într-o intervenţie la Realitatea tv, că refuză, din motive personale, nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei.

Andreea Paul Vass

Bombă în Guvernul Ungureanu. Andreea Paul-Vass refuză Economia (foto: realitatea.net)

Potrivit unor surse politice, Andreea Paul-Vass, consilier economic al fostului premier Emil Boc, fusese nominalizată de Partidul Democrat Liberal pentru funcţia de ministrul al Economiei în viitorul Cabinet Ungureanu. Premierul desemnat, Mihai-Răzvan Ungureanu, şi liderii coaliţiei de guvernare discutau marţi seara, la Palatul Victoria, viitorul program de guvernare şi lista miniştrilor propuşi.
În jurul orei 22,30, un reprezentant al Biroului de presă al Guvernului a coborât la centrul media şi le-a comunicat jurnaliştilor că Mihai-Răzvan Ungureanu le mulţumeşte jurnaliştilor pentru atenţie, însă miercuri dimineaţa va anunţa lista miniştrilor pe care o va prezenta Parlamentului, transmite Agerpres.

6 comentarii

urbos 07-02-2012 - 23:42

Cica „bomba”. Normal, numa un limbist basist putea sa numeasca o caca-maca „bomba”, cand aceasta mizerie de guvern, din cine e compus si ce-o sa faca, NU INTERESEAZA PE NIMENI! In afara de limbistii Betivului, desigur.

Dar apropo javra asta a refuzat doar pentru ca avea prea multe bube-n cap. Greu de spalat chiar si de limbile limbistilor.

gheorghe 08-02-2012 - 00:36

numai un animal anagramat ca tine poate gindi in acest fel .Chiar crezi ca ar fi furat coji de piine de la cei din categoria ta ,care multumesc bunului dumnezeu nu sint prea multi pentru ca ar necesita masuri speciale de culturalizare si nu ne permitem acum pe timp de criza .

Salut 08-02-2012 - 00:51

„numai un animal anagramat ca tine…”

=================================

😀 😀 😀

Bravo mai Gheo, mai ! Ai reusit sa te eSprimi ! La mai multe SUCCESURI ! 😉

gheorghe 08-02-2012 - 00:43

tizu meu are dreptate

PDL-USL aceeasi mizerie 08-02-2012 - 04:11

Vass a fost facut praf de otv si de destainuirile de acolo, de unde reiese ca tipa nu are decit un viitor: Jilava. Emisiunea din noaptea asta a fost un adevarat cosmar pentru noul asa-zis guvern. Dezvaluirile despre increngaturile dintre noii propusi in guvern si clasa politica de la pnl, psd, pdl sint absolut paralizante. Trebuie sa fii un timpit si sa nu vezi cum usl-ul nu este decit o alta minciuna ca si pdl-ul. Dar in privinta timpitilor, din pacate, Romania nu duce lipsa. Se mai gasesc astfel de ratati care sa mai creada in usl.

ciufulici 08-02-2012 - 04:56

PROIECT DE LEGE

Una dintre primele masuri ale guvenului nou si nealiniat trebuie sa fie interzicea moderatorilor, si prin aceasta garantarea liberatii de exprimare. Acestia vor fi obligati sa taie toate cuvinte din carti vechi de telefon, cel putin o carte pe saptamana.

Iar a doua interzicerea totala (deci si retroactiva!) a ID-urilor Huhu si Urbos, iar vinovatii sa aiba interdictie la internet si intranet pe 10 de ani, cu obligatia de refacere a cursurilor claselor 1-4 la seral.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult