Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE. Bomba zilei. Aura Vasile lasă PSD pentru UNPR

UPDATE. Bomba zilei. Aura Vasile lasă PSD pentru UNPR

scris de P.C.R.
3 afisari

UPDATE 15,24. Aura Vasile era o critică foarte acidă la adresa UNPR. Pe 21 iunie, Aura Vasile cere demisia de urgenţă a ministrului Apărării, Gabriel Oprea, pe care îl considera vinovat de scăderea pensiilor militare. Aura Vasile îl numea pe Oprea, care urmează să-i devină în curând şef de partid, „Iuda”, „sluga însetată de sânge a lui Băsescu” sau o „ruşine pentru Armată”.

„Armata română, o instituţie atât de respectată de-a lungul vremii, este astăzi în mâna celui mai mare mincinos şi trădător din istoria sa (…) Sluga însetată de sânge a lui Băsescu, aceasta ruşine fără seamăn pentru haina militară, contribuie şi el la a pensionarilor militari. (…)  Să nu uite însă domnul ministru că , cum spunea Codul Justiţiei Militare din 1937. Să nu uite, când va sta în faţa justiţiei şi a poporului, că şi-a alăturat spada de acest regim criminal şi că a facut-o contra poporului, contra oamenilor pe care trebuia să-i apere şi nu să-i batjocorească. Să nu uite că a minţit până si când a afirmat că: nicio pensie militară sub 3000 de lei nu va scădea”,spunea Aura Vasile într-o declaraţie făcută la acea vreme.

–––––––––-

Deputatul social democrat Aura Vasile şi-a înaintat, luni, demisia din PSD, declarându-se membru al UNPR, potrivit unei solicitări depuse la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Daca politica e curva, ce e Aura Vasile...

Bomba zilei. Aura Vasile lasă PSD pentru UNPR

Unul dintre apropiaţii lui Marian Vanghelie, deputatul Aura Vasile, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, va anunţa, luni, în plen, că trece la UNPR.”A făcut cerere de înscriere la noi şi o să anunţe în plen”, a declarat preşedintele UNPR, Marian Sârbu. La rândul său, şi liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a confirmat informaţia.

Cine e Aura Vasile

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult