Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Borbely chemat de Ungureanu la Guvern, pentru explicaţii

Borbely chemat de Ungureanu la Guvern, pentru explicaţii

scris de A.B.
4 afisari

UPDATE-Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu şi ministrul Mediului, Laszlo Borbely, nu s-au mai putut întâlni, miercuri, la Palatul Victoria, în condiţiile în care ministrul se afla la Cluj-Napoca de unde a plecat la o oră târzie.

Potrivit unor surse guvernamentale, cel mai probabil cei doi se vor întâlni în cursul zilei de joi.

După ce procurorii DNA au cerut începerea urmăririi penale a lui Laszlo Borbely, premierul Ungureanu l-a chemat, miercuri seară, la Guvern, pentru a da explicaţii leagate de acuzaţiile care i se aduc.

Razvan Ungureanu

bzi.ro

Mihai Răzvan Ungureanu l-a convocat pentru miercuri seara, la Palatul Victoria, pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely, pentru a avea o discuţie referitoare la acuzaţiile DNA, a anunţat, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Ministrul Mediului este acuzat de trafic de influenţă şi fals în declaraţii. DNA a sesizat procurorul general să solicite Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru obţinerea cererii de urmărire penale faţă de Laszlo Borbely, deputat şi ministru al Mediului, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere, în formă continuată.

Blaga: PDL nu va obstrucţiona justiţia în cazul Borbely

Imediat după aflarea veştii, Vasile Blaga a anunţat că PDL nu se va opune ridicării imunităţii lui Borbely.

„PDL nu va obstrucţiona justiţia şi va vota pentru ridicarea imunităţii de deputat a ministrului Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Domnul Borbely va trebui să îşi dovedească nevinovăţia, a spus Blaga, adăugând că acest caz nu va fi discutat în următoarea şedinţă a coaliţiei pentru că e vorba de o problemă a ministrului Mediului cu justiţia.

6 comentarii

BULA 04-04-2012 - 18:53

Borbely s-a cam opus la privatizarile frauduloase (Rosia Montana) si deranjeaza.

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 04-04-2012 - 19:38

.. isoscel,.Duhornicule, s-a opus prin semnarea actului !Perceptia ta a ramas nealterata, devenind si mai …realista.

urbos 04-04-2012 - 20:02

Ce urat e gunoiul asta. Se vede ca pute carnea pe el.

Paul din Ohio 04-04-2012 - 23:31

Reflexe securiste:
„Domnul Borbely va trebui să îşi dovedească nevinovăţia, a spus Blaga”

Intr-o societate cu adevarat democratica, magistratii ar trebui sa dovedeasca vinovatia. Pana atunci, functioneaza prezumtia de nevinovatie.

securea 04-04-2012 - 23:46

Corect, „paul din oh.ai.o” dar, sile blaga a fost vames si altele, apropiate de manastirea seku’ … asa ca are reflexe „normale” !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult