Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Borbely nu a ajuns la întâlnirea cu Ungureanu

Borbely nu a ajuns la întâlnirea cu Ungureanu

scris de A.B.
6 afisari

Cu toate că era aşteptat, miercuri, seara, la Guvern, Borbely, aflat la Cluj, nu a putut să ajungă în timp util. Drept urmare, Ungureanu a discutat la telefon cu ministrul Mediului şi a amânat întâlnirea pentru joi.

laszlo borbely

antena3.ro

Premierul Ungureanu a discutat, miercuri seara, la telefon cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, aflat încă pe aeroportul din Cluj-Napoca, cei doi convenind să se întâlnească în cursul zilei de joi pentru a discuta despre acuzaţiile DNA aduse liderului UDMR.

„În jurul orei 21.30, premierul a discutat la telefon cu ministrul Mediului şi, având în vedere ora târzie la care acesta poate pleca din Cluj-Napoca, au convenit ca întâlnirea să aibă loc joi „, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit surselor, în discuţia avută cu şeful Guvernului, Borbely şi-a exprimat intenţia de a studia dosarul care i-a fost întocmit pentru a afla acuzaţiile formulate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi abia după aceea să aibă o întâlnire cu primul-ministru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult