Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Branza ramane sef peste PDL-Diaspora

Branza ramane sef peste PDL-Diaspora

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Reprezentantii Organizatiilor PDL din strainatate l-au reales cu unanimitate de voturi, la Congresul care a avut loc la Paris la sfarsitul saptamanii trecute,  pe deputatul William Brinza presedinte al PDL Diaspora pentru inca patru ani .

Prim-vicepresedinti au fost alesi: secretarul de stat Eugen Tomac si senatorul Viorel Badea, iar unul dintre  vicepresedinti este deputatul Mircea Lubanovici. Secretarul general a fost reconfirmat si el in persoana consilierului ministrului Educatiei si Cercetarii, Decebal Lohan.

A fost infiintata si Organizatia de femei PDL Diaspora care va fi condusa de Adina Stefanescu a carei preocupare a fost de a coopta femeile din diaspora in structura de conducere a PDL.

“Avem o organizatie puternica datorita presedintelui Traian Basescu care a dat viata partidului democrat liberal si in agenda caruia romanii din afara granitelor tarii reprezinta o prioritate”, a declarat presedintele reales William Brinza, se arata intr-un comunicat de presa.

Biroul Permanent al partidului a fost reprezentat de catre ministrul Elena Udrea, secretarul Camerei Deputatilor Sever Voinescu si secretarul general al Organizatiei de Femei, Gratiela Iordache.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult